• The Undertaker
    10k
    To je planinarski običaj.
  • nkdz
    1.3k
    Znam da je ali nekad je bio i u gradu obicaj i kultura pozdraviti pa se podosta izgubilo.
    Na srecu planinari se još dosta drze toga, makar na Sljemenu je masa rekreativaca koji i nisu planinari pa normalno pozdravljaju.
  • Paggini
    93.6k
    Umjesto debilane od vojnog roka, treba uvesti slavonski rok da cijelo ljeto od svibnja do rujna svaki dan sjediš kod kuma i komšije u dvorištu u hladu nekog orasa u Strizivojni od 12 do 23 sata i nemaš šta za raditi nego pričati o bilo čemu i piti osječko.

Razvijaš komunikacijske vještine, upoznaješ se s običajima, naučiš konverzirati o raznim temama od Domovinskog rata pa do Drugog svjetskog rata i koja su prezimena bosanska, koja hercegovačka pa da u startu znaš s kim si dobar a tko je manje vrijedan.
  • The Undertaker
    10k
    Nemoguće je u velegradu pozdravljati sve koje sretneš na ulici pa se to onda vjerovatno prenosi i na sustanare u zgradi, pogotovo ako je sa dosta stanova po ulazu.
    Na planini je to baš planinarski bonton i većina ga primjenjuje, barem prema mom iskustvu.
  • nkdz
    1.3k

Ma naravno, nisam ni mislio doći u neki kvart i random pozdravljat ljude na ulici.
    Godinama sam u Kustošiji živio i ogromna je razlika nekad i sada kaj se tice pozdravljanja prvih (bližih) susjeda.

Na planini je to baš planinarski bonton i većina ga primjenjuje, barem prema mom iskustvu.The Undertaker

Slazem se s tobom
  • Paulie
    1.9k

ak u gostima nisi imao raspravu o podrijetlu prezimena i ko je kriv za poraz kod staljingrada to je kao da nisi ni bio
  • NKDZ86
    9k
    Ista ekipa na sljemenu pozdravi, a čim se vrate u grad, niko nikog ne pozdravi, to mi nejde u glavu
  • KtcGoat
    6.9k
    *obiteljski rucak*

Stari nicim izazvan:Sta kazes ti na ove ruse i ukrajince?
  • Paggini
    93.6k
    ko je kriv za poraz kod staljingrada to je kao da nisi ni bioPaulie

Ak dođem u nečiju kuću i ne izvade mi nakon šeste rakije neku didinu relikviju iz staljingrada uz priču kak je pješke išao nazad i sve avanture u povratku, samo se dignem i odem doma
  • rioda
    17.7k
    treba uvesti slavonski rokPaggini

I poslati Godu na njega
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.