• Sajla
    21.4k
    Amstel je ok piva, ali ime mi je vrh. ne mogu zamisliti da Zg pivovara ima pivu koja se zove Sava. daj nam donesi četri točene Save, prosim! :lol:
  • Ljubo
    916
    a tek kakav je u Japanu, kada sam bio samo to i Asahi sam točio u sebe. Čak bi rekao da su mi uz Meksikance i Svabe najjači po pitanju pive
  • duksy
    637
    Ovo je bio neki koji se toči u Kanadi, ali vidio sam da Vrutak ima Japanski, pa ću se zaletiti jedan dan kod njih.

Za danas sam si uzeo ovu iz Žapca.

Ako će me boliti glava, znam ko je kriv :lol:
  • Ljubo
    916
    ima ti ih Vrutak samo je razlika u okusima jer ti se te Japanske pive proizvode pod licencom u Europi pa je radi vode drugačiji okus, iako su mi svejedno vrhunske
  • NKDZ86
    8.6k
    Miller Genuine Draft također top piva, iz limenke pio, pitka i fina
  • puxigadjurdja
    3k

od millera sam svaki put imao prebačaje i strašne glavobolje. To što sam obično popio preko 10ak, jer je lagana i ide ko niz ulicu, očigledno nije pomoglo.
  • Ljubo
    916
    meni je tako sa svim njihovim pivama koje sam pio. Od Budweisera, Coorsa, Millera pa do Ultre sve su strašno lagane i pitke jer imaju niski postotak ABV-a, ali bas to, tako me prebacilo da mi je bolje bilo 2 litre rakije popiti nego te pive.
  • Droljo
    29.1k

Išlo se dan prije obavit i to malo....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.