• crophantom
    4.7k
    to kaj tvoje nepce nije naviklo na naša profinjena vina je druga stvar, samo nisi navikel na to.
    Dolaze i meni purgeri s posla u Zagorje na roštilj pa su zeleni u faci nakon 3 case, a mi domaći do ko vodu pijemo, stvar je navike.

Uostalom, i Elvis je Zagorec bil i volil naša vina, to smo i opjevali, a Kralj valjda zna kaj je dobro.

Ja svima kažem, prvi pravopis smo vam počeli v Krapini pisati, himnu smo vam napisali, prvog predsjednika dali, prvi međudržavni pogranični ugovor (između NDH i Reicha) u Europi, a svi nas tretiraju kak da smo neki pijanci I srame nas se.
    Da ne govorim da 2 govora imamo pod UNESCO zaštitom, jedan od njih i moj, mislis da bi sve to napravili da nam vino ne valja?
  • Facke
    8.2k

Am se na velike zna da ste vine uvozili s Prigorja u Zagorje. :kiss:
  • ZgDLions
    1.7k

U Zagorju se govorilo da su Zagorci navek bili dobri sa Hrvatima.
    Proveo sam u Zagorju dobar dio života i super mi je tamo, kad stignem ak ništa odem do Graše na roštilj.
  • crophantom
    4.7k
    problem je kod Graše jedino kaj je postal prepopularan, pa je vikendom uvijek gužva :wink:
    Al zato je Ribič blizu kao plan B, a ni Servus nije daleko.

Al vidiš, Zagorci su željni morske hrane pa obično kažu da idu kod Graše na lignje, to je fenomen :lol:

Ja uvijek kad se vozim prek brega, bilo na stranu prema Klanjcu, ili od Pregrade do Krapine, ili od Krapine/Začretja prema Maclju i Trakošćanu kazem da smo malo pametniji bili bi Toskana i Talijani bi kod nas hodali trošit lovu, a ne mi tam.
    Ali ajde, diže se i taj turizam nesretni pomalo.
  • ZgDLions
    1.7k

Jesu u Ribiču još uvijek oni king sajz Zagrebački, fakat dugo nisam bio?
    Vidim da se i dosta kuća preuredilo za najam i bazena ispred njih izgradilo, ide polako i taj turizam, još kad bi se ta silna topla voda bolje koristila, gdje bi bio kraj.
    :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.