• NitkoBitan
    36.4k
    2x se pojaviti na 2 različite tablice, tako mala zemlja a takav uspjehHnlovac

Ako je u statistici uracunato 15tak milijuna turista koji nam dodu godisnje onda smo slabi...
  • KtcGoat
    4.5k
    Vino zbog kojeg su drugi tu na listi:
    najskuplja-vina-e1541106641398.jpg

Vino zbog kojeg smo mi:
    vino-grasevina-xxl-5l-lidl-1462725.jpg
  • KtcGoat
    4.5k
    Jel moguće da nema Švaba u top 7 pivopijadeda

Ovi koji dominiraju njemackom trenutno ti ne piju to
  • dBK
    393

Pretpostavljam da jesu, da se računa potrošnja/kupnja u ugostiteljskim objektima i butigama u zemlji.

Ali na drugu stranu, kod vina, pretpostavka je da nema uračunate potrošnje domaćeg, a to je u nas sigurno znatan postotak
  • Dino
    5.3k
    top Bradurina burazKujtim Shalla

Na Zoni sve sami vikinzi, osjecam se ugroženo s bradicom na Stjepana Radića :lol:
  • Marktwain
    1.4k
    Stay away from Puniša.
  • Hnlovac
    5.1k
    zajebali bi se ljudi, piju i neki od njih, neki kao i domaći , samo kad je riječ o svinjetini u sendviču onda nikako, to bude kap koja je prelila čašu
  • Droljo
    27.3k
    Ali na drugu stranu, kod vina, pretpostavka je da nema uračunate potrošnje domaćeg, a to je u nas sigurno znatan postotakdBK

To si 100% u pravu. Moja šira ekipa dosta gemište dere i to nikad kupovno. Sve domaće.
  • Sajla
    20k
    A domaća rakija? To se isto nigdje ne vodi, a ne znam baš koliko to druge zemlje na ovim ljestvicama troše. Zbilja grdo cugamo..
  • Peškaman
    9.1k

Hvala Bogu pa sam išao na ekskurziju u Češku kada je bila jeftina. Dan,danas se sjećam da smo za 20€ kupili čitava kolica limenki Kozela :lol:
  • Kujtim Shalla
    9.2k
    i ja sam Viking jbg bez brade sam ko shrek
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.