• crophantom
    3.6k
    lagano žena radi za Mossad, znaš da Židovi kontroliraju vrijeme pa im onda ni ne treba upozorenje :rofl:
  • jedan u nizu
    17.8k
    Luda situacija zadnja 24 sata.

Nazalost, takve stvari ce biti sve cesce. Ekstremi postaju sve manje ekstremi, a sve vise normalna pojava.

Kazu na ovim podrucijima se ocekuje jednom u 100 godina da vjetar puse 120km/h.
    Mislim da ce se uskoro mijenjati udzbenici i ocekivati ovakve stvari jednom u 5 godina, ako ne i manje.

Zadnje tri godine svako ljeto bude par zajebanih oluja. tuče i nevremena. Prije je bilo jednom u par godina, sad je jednom mjesecno.

Koliko god mi svi natpisi i cudenja medija idu na zivce, pretjerivanje sa ''upozorenjima'', ''prijelomnim'' vijestima i slicno, ocigledno je da ih treba shvacti sve ozbiljnije.

Cinjenica da danima najavljuju zece nevrijeme, obilne padaline i jak vjetar, i da skole i roditelji svejedno posalju djecu na skolski izlet na Sljeme, i onda ostanu zatrpani, mi je za rubriku vjerovali ili ne.
  • Sajla
    19.3k
    Jedino je dinamo ozbiljno shvatio upozorenja i otkazao Dinamovo, nitko drugi ne vjeruje Vakuli.
  • Papastrumf
    22k

@Paggini molim ban za doticnog. Tisuce navijaca zeljno iscekuje zavrsetak radova u Kranjci, a covjek otisao na odmor u Barcelonu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.