Garmin je jednostavno pomeo konkurenciju na tržištu sportskih satova. Meni osobno smeta što imaju puno previše modela iako im je to strategija koja očito pali. Kreneš gledati sat za 2000 kuna, ali onda je glupo ne dodati još 300-400 za bolji. Onaj za 3000 je puno bolji, ali 500 kuna skuplji ima puno više stvari, a kad si već na tima razinama, onaj za 4000 je top :rofl: — xavier
Sad će bit pregledavanje recenzija. Svaki put kad nešto novo kupujem krećem ispočetka. Na ljeto će to biti u vezi tv-a, kad sam gledao to malo prije par mjeseci zaboljela me glava koliko to ima parametara.
Daj mi Sony trinitron ko prije i ajmo. Ili bar kaj je bila dvojba plazma ili lcd. — Mali Zeus
Telefunken ljudima valjda i dalje zvuči kao jako ime pa kupuju te televizore, ali radi se o turskim televizorima čiji je proizvođač kupio prava na ime upravo zbog početka ove rečenice. Ista je stvar i s Grundingom čije je ime kupio kineski no name proizvođač, kao i s brojnim drugim "njemačkim" markama. — xavier
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.