• Dino
    4.1k
    mrzim i StudenacTvrdica McTvrdi

Meni su plodine najgori lanac ikad. Naci jucer ocu ic kupit glupi posni sir ( :rofl: ), prvo imaju sam neki za 3,60€, drugo frizider im ne radi pa je bio topli sir, trece ocu uzet zarulju nigdje nema glupe cijene. A ko obrtnik veli frend nedaj Boze da ti inspekcija nade artikl u ducanu bez cijene, radit ces tjedan dana sam za kaznu dok ga ovi majmuni slajdraju protiv svih zakona. Nedavno bananko nadem kojem je proso rok prije mjesec dana i majmuni jedino kaj naprave je vrate lovu! Pa trebali su mi dat dvajs bananka s normalnim rokom da ih ne tuzim. Eto sad sam se ispucal malo, rokajte dalje kulene i spekove.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k

Nisam znao da Plodine još postoje, osim na ulazu u Medulin, to je valjda posljednji bastion. Zato je najbolje na water fasting, ionak je hrana skupa ko kurac
  • Dino
    4.1k

Ima umag novigrad porec buzet od ovog kaj znam. Al u principu odem u kaufland. Rade cu dat lovu austrijancu neg rjecanu.
  • Droljo
    19.7k
    Ima u kutini plodine ogromne. Već duugoo
  • Droljo
    19.7k

Kolko stignem...
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    Ima umag novigrad porec buzet od ovog kaj znam.Dino

Ima u kutini plodine ogromne.Droljo

Moje razočarenje u ovu zemlju se svakim danom manifestira na novi način. Mislio sam da smo barem njih riješili
  • mlinchica
    3.5k
    Nedavno bananko nadem kojem je proso rok prije mjesec dana i majmuni jedino kaj naprave je vrate lovu! Pa trebali su mi dat dvajs bananka s normalnim rokom da ih ne tuzim.Dino

:lol:
    “možete me samo iznijeti van ako me ne obeštetite s pakiranjem 50ak bananka.”
    U slučaju da su Kraševe, 2 pakiranja :yum:

@Droljo netko je prije pisao, da pošto nema drugog izbora osim Tommyja dok je na morenu, okreće proizvode s reklamom ajduka, da se ne vide.
    Najmanje takvu nekakvu akciju očekujemo i od tebe.

Ahahahaa, sad vidim da je baniran!! Kakav potez za notes :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    1.3k
    bananka.mlinchica

Bananaka?
  • NKDZ86
    5k
    kaj ste droljeku napravili, sad bu šokeren sjedio na teresi i buljio sat vremena u more :rofl:
  • Sajla
    11.5k
    samo da od šoka ne krene po onim stepenicama u ovakvom stanju, kaj ak uđe u more i svidi mu se?!
  • prefontaine
    3.1k
    Evo @Droljo prilike da odeš malo i u more. Makar sat vremena.
  • javolimtebejako
    2.7k
    Sta je bilo s brodokomercom kod nas u rijeci je bio jedan sad je Tommy doso nažalostMasto

brodokomerc najjaci, svaki proizvod samo po 1-2 komada na polici, uzmes pivu iz fridza a iza nje prazno nema nis vise :rofl:
  • Tercel
    507
    Nebu mogal pisat kak bu pijan nakon sat vremena. Trebat će mu još dva za popodnevni odmor.
  • rokikaciga
    3.5k
    Valjda bu usel u vodu a ne u more?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.