• Mr Anderson
    12.6k
    Sad ste me razjebali da sam si natočio jedan dupli Jameson prije ručka:lol: :rofl:

P.S. imam malu averziju prema Jamesonu jer me uvijek asocira na onog idiota sa S-Neta iz vremena dok sam tamo pisao.
  • Marktwain
    589
    Ok, potražit ću.
    Bitno mi je da okus nije samo žestica, tak mogu uzeti neku kplus žesticu.
    Jeste probali podimiti viski, viđam to po netu, natoče viski i stavu na vrh čaše posudu u kojoj zapale, najčešće trešnjine strugotine.
  • Mr Anderson
    12.6k
    Bio je prije nekoliko godina nekakav festival viskija u Hypo centru, ne sjećam se baš koje sam sve degustirao, nisu bili ovi koje možeš po dućanima naći, ali nekako mi ostao u sječanju kao odličan neki japanski viski, mislim da je Nika ili tako nešto.
  • Droljo
    18k
    , led daje pitkost viskiju i ''ublazuje'' ga, pa ga vecina pije sa ledomjedan u nizu

Tak i ja derem
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Jameson> Jackie i Johhny all day

Što se pelina tiče, badelov ili antique, onaj maraskin je najveći otrov od alkohola vjerovatno ikad, kao da mišomor stavljaju u njega.

Što se rakija svih okusa tiče, bolja od domaće ramske, posavske i slavonske šljive NE POSTOJI.
  • Petar86
    1.3k
    Top bourbon za relativno okej novce mi je Four Roses
  • K3p
    312
    Kaj se tiče burbona za relativno male pare Buffalo trace definitivno na tronu. U taj koš bi dodao i Bullit rye budući da volim popit i poneki jednostavni koktel s jednim od tog dvoje kao bazom.

Za na čisto i male pare bi preporučil Tyrconel, jako pitko, nemaš uopće dojam da ima preko 40%. Red Brest 12 za malo više :grin:
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    Svima koji idu na koncert zelim dobar provod. Eto docekao Sam da i Thompson pjeva za moj.rodjendan . zivjela zona ,i za rodjendan si zelim napadaca kapitalca . Dres su klinci naruciti i nadam se da ce stici,ako ne gazda apartman je hajdukovac ,ne sumnjam da ce mu dobro doci :rofl: pogresna tema , pivo ,provod i šank. Jbg nadam se da ce mi admin pomoci ili brisati ili prebaciti u šank . Ugrijalo jbg
  • badjibadara
    6.2k
    Sretan rodjendan Kujtime

shutterstock_488190910.jpg

Buffalo traceK3p

Je, odlican za tu lovu. Ovi rye su mi isto top, ali to je sasvim druga prica.
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    hvala ti brate moj dobri od srca ,ziv i zdrav bio
  • BBBaranja
    3.7k
    IMG-670e0106938530a49bef41fa991d3c88-V.jpg

Jel za ovu temu ili za prijajteljske nisam siguran,al evo prati se sve i u svatovima.
    PS. Kujtime sretan ti rođendan brate :smile:
  • Marley
    4.5k
    20250705-195602.jpg

Vidite sta me muz natjerao ponijeti na hipodrom, djecji sat :rofl:
    Dobro bar mi nije ugradio cip.

Cugu se ne usudim ni uslikat, prognat cete me :rofl:
  • Droljo
    18k

Sretan rođendan frende! Slobodno se izbiješ danas kao svinjica! Supruga će razumjeti, a ak bude problema reci da sam ja odobrio. :monkey:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.