• don
    9.7k
    također san pomislija to :lol:
  • Mr Anderson
    9.7k
    Ako nije on, onda se netko sa Zone predstavlja ko on, a taj netko je onda još luđi od njega.
  • cibona
    4.2k
    Vratite Dalibana, čovjek nikada nikoga nije privatno uvrijedio ili bahato s visoka docirao forumašima, za razliku od ostalih koji su to njemu radili često. Ok znao je pretjerati u svojim izjavama, ali onda ga se ignorira.

Meni je uvijek bilo zabavno čitati njegove tekstove, a nerijetko je znao biti u pravu. Ako se ne varam on je prvi detektirao problem u obrani.
  • Droljo
    11.1k
    ili bahato s visoka docirao forumašimacibona

Osim što je točno to radio cijelo jebeno vrijeme :rofl:
  • Paggini
    34.4k
    nikada nikoga nije privatno uvrijedio ili bahato s visoka docirao forumašimacibona

Vrijeđao je forumaše (pogledaj povijest banova na sva 4 profila) i itekako docirao s visoka. Dopustilo mu se imati ČETVRTI profil nakon što su prva tri permabanana i opet je zaredao banove.

Simpa je on meni, ali pravila su jednaka za sve, a za njega su se pomicala vječno.
  • Tom Hanks
    3.3k
    bananaPaggini

Pun intended?
  • Marley
    2.6k
    Ovo nije Daliban, 100%.
    Netko se sprda. Ne mora nuzno biti netko registriran, mozda netko tko samo cita. Sto sve ljudima padne na pamet hehehe :rofl:
  • Kujtim Shalla
    3.7k
    u pravu si ,ja sam pukao 2 puta za puno manje . Svašta je i on pretrpio I još se dobro ponašao kad se sve sagleda
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    Puno je Daliban pretrpio uvreda i provokacija ovdje.
    Istina,ima neke lude ideje i zna on bit bahat i bezobrazan ali to je kamilica kakvi su drugi prema njemu bili 90% vremena...svašta mu je ode napisano i dosta toga je prolazilo ispod radara.
    Baš je mrtvo ovdje bez njega...ali ne brinite se pojavit će se on sa novim nickom "DAHLIBAN" :lol:
  • Droljo
    11.1k
    DalibanMaxova dijagonala

Kak sam ga ja izskauteral onako na brzinu. Iznad prosječno inteligentan ali socijalne vještine 0 i tu je dolazilo do sukoba i problema. Neda na svoje ideje i za iste misli da su jedine ispravne i točka. Jbga
  • BBB Mataa998
    2.1k
    Cudim se da Daliban nije u komentaru pitao trenera koliko je brzo trcao u vrijeme kada je osvojio zlatnu loptu.
  • Mr Anderson
    9.7k
    Puno je Daliban pretrpio uvreda i provokacija ovdje.
    Istina,ima neke lude ideje i zna on bit bahat i bezobrazan ali to je kamilica kakvi su drugi prema njemu bili 90% vremena..
    Maxova dijagonala

Pa on je sam izazvao takve reakcije drugih. Još je ko Daliban i bio relativno OK, ali prije toga ko Banana je bio nepodnošljiv.
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    ne bi dolazilo do sukoba da ste ignorirali njegove postove,onda bi i on olabavio.
    Skakali ste mu na vrat za svaki njegov komentar,nije ni meni po volji kad netko ode hvali Marića ili Cordobu pa uglavnom ne reagiram.
    Imam dojam da je pola foruma samo čekalo njegov komentar da se istrese na njemu i tako iz sebe izbaci nekakve osobne frustracije taj dan.
    Zato sam i stao na njegovu stranu,to je uglavnom bilo gadljivo za čitat.
    Naravno da ima neke lude ideje sa onim Rusom ali isto tako prvi je prognozirao kako ćemo se zeznut sa Marićem i Bjelicom.
  • Paggini
    34.4k

Stari, malo si i ti dosadan s idoliziranjem Dalibana. Ne znam šta ti je on, ali garantiram da njega za tebe boli kurac, ne znam zašto ga toliko braniš i opravdavaš danima. Tu si 5 mjeseci, ima on povijest svoju ovdje koja nije počela prije 5 mjeseci.

Dizao je ljudima tlak jebački i nekad se trebaš pitati - jesu krivi ljudi što im je dizan tlak ili je kriv onaj koji je dobrom dijelu foruma dizao tlak?
  • Praskaton
    3.1k
    Iznad prosječno inteligentanDroljo

Po čemu si to zakljucio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.