• Droljo
    11.4k
    Hehe. Pa dobar dio vas nebu do stadiona došlo ak se da pit za funtu. :lol:
  • Droljo
    11.4k
    A šta da vam kažem.
    IMG-20250121-232034.jpg
  • Paggini
    34.6k
    Previše mesa u slanini buraz, jel hraniš ti te svinje uopće? Kakvi su ti čvarci, daj da vidim
  • Droljo
    11.4k
    ne nego sam došel pod šusom doma i htio podjelit svoju sreću.
    I tu sam pojeo već sve..,.
    Kakvi su ti čvarciPaggini

Kupovni :joke:
    Nisam ti ja od čvaraka, hladetine (pudinga od svinje) i sl. kod mene možeš derat kobaje, salame, špek, šunke i tak to. Jebiga frende, gradsko dijete...
  • Marktwain
    53
    Ovo je Abidas špek, s 4 crte. :lol:
  • Paggini
    34.6k
    Nisam ti ja od čvarakaDroljo

Ma hladetina je odvratna, ali buraz natući se onim debelim čvarcima, namazati mast na kruh sa paprikom, zalit sa šljivom i gledat Dinamo sa starim, stričevima i burazom kod komšije u neku laganu svibanjsku subotu popodne, mislim da ako zaslužim ići u raj da će tako moja vječnost izgledati.
  • Droljo
    11.4k
    ali buraz natući se onim debelim čvarcima, namazati mast na kruh sa paprikom, zalit sa šljivom i gledat Dinamo sa starim, stričevima i burazom kod komšije u neku laganu svibanjsku subotu popodnePaggini

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.