• IvanKupres
    19

Jel se smiju pitat stvari ili ne, bez da budeš cinični provokator? Znači da ili ne?
  • masacusec
    5k
    Ovo je treći trener eksploatiran ove sezone, pitanje je dana kada će Fabio postati bivši, ali mi nije jasno kako nijedan igrač nije drastično kažnjen...a tu je krivicu bar jednostavno detektirati pred svim očima, povećalima i reflektorima; bilo to "nogom u guzicu" ili "udarcem po džepu".
  • Crusades
    15.5k
    Daj sjaši mi s kurca
  • Crni86
    9.3k
    bili su neki kaznjeni pa su brze bolje vraceni u ekipu ili su radi njih treneri dobili pedalu.

Ljudi u klubu su od igraca napravili bogove koji rade sta zele.
  • Praskaton
    4.1k

Kako da bude kažnjen i od strane koga? Trenera ili vodstva Dinama?
    To je po meni jako teško detektirat jer bi trebalo kaznit 90% igrača iz raznoraznih razloga.
    Evo probalo se kaznit Mmaea pa je sve oprošteno naknadno jer gle čuda ni tu nismo odlučni šta da se napravi.

Pozdrav za pravobranitelje stranaca u Dinamu koji će se javit.
  • NitkoBitan
    24.8k
    Dobro da nasi senatori imaju manje melanina u kozi pa nisu toliko na tapeti.
  • ZgDLions
    925
    Dugo nitko nije spomenuo tamnopute crnce.
  • Hnlovac
    1.8k
    Ne prizivaj oldschoolzgda
  • Praskaton
    4.1k
    Dobro da nasi senatori imaju manje melanina u kozi pa nisu toliko na tapeti.NitkoBitan

Kao što sam rekao većinu bi trebalo kaznit.Eventualno Ktc je izuzev toga.Gle čuda crnac.
  • vlatkomarkovic
    665

Naši senatori su dobili: Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Milan, Betis, Sevillu, Atalantu, Fener, CSKA, Benficu... i hrpu titula.

I sad eto ove sezone ne valjaju, ne trude se i boli ih briga za Dinamo. Ok Ademi i Rile su pali, Misko i Petko su bili ozlijeđeni. Loša im je sezona. Može se kirvnja svaliti na dosta toga, ali na to da se senatori ne trude...
  • masacusec
    5k
    Pa stoga ovim putem apeliram na ljude u klubu da se riješe tog igračkog šljama koji su iznimno veliki financijski teret klubu, a na terenu djeluju kao igrač manje. I upravo iz navedenog razloga je ova sezona takva kakva je.
    Ukoliko je eventualno u ugovorima igrača to onemogućeno, potrebno je promptno diverzificirati aktualne ugovore prvenstveno radi zaštite kluba na taj način!
    Mnogima igračima je naš klub postao financijska oaza i odskočna daska u ionako nikakvim karijerama, prije i poslije Dinama nikad (više) čuli za njih.

Nije problem u bodatvu kluba, već modalitetu vođenja. Ni predsjednici, ni premijeri, ni gradonačelnici, ni načelnici, ni šefovi nedaju ostavke nakon prvog neuspjeha...
  • NitkoBitan
    24.8k
    Može se kirvnja svaliti na dosta toga, ali na to da se senatori ne trude...vlatkomarkovic

Evo demantija Dinama od neki dan, tj. dijela istog.

"Naši “senatori“su i dalje predvodnici momčadi, primjer mladim igračima i apsolutno drže zajedništvo unutar ekipe."

3 jebena trenera u jednoj sezoni, a niti za jednoga se ne moze rec da je nogometna neznalica. Nikog od okosnice ekipe se nije prodalo, svi na broju.

Jebeni su predvodnici momcadi, odlican primjer mladim igracima svojom neprofesionalnoscu, pusackom sobom i slicno. Ademi i Ristovski su radili problem i u reprezentaciji Makedonije, gdje ne bi u Dinamu. O atmosferi u svlacionici i da ne govorim, bas je bajna.

Senatori jedino znaju organizirat neke tajne sastanke i okretat ekipu protiv pojedinaca (mahom stranih igraca). Na terenu ih nema, velika nula!
  • Brusa
    2.6k
    3 jebena trenera u jednoj sezoni, a niti za jednoga se ne moze rec da je nogometna neznalica.NitkoBitan

Ja bi za cannavara rekao...
  • The Octopus
    227
    Na takve senatore dodaj, "svjezu" mladu krv (citaj Pjaca, Franjic, Baturina) i imas recept za horor
  • vlatkomarkovic
    665

Znači kada se pobjeđivalo onda pušačka soba nije nikom smetala, sada odjednom smeta. Očekuje se od navijača da usprkos ovakvoj sezoni i ovim dosadašnjim pojačanjima imamo povjerenja u njih, a nemaju nikakvu povijest uspjeha. Istovremeno se baca pod bus igrače koji su ispisali povijest kluba i u njih se nema povjerenja. Ja se slažem da igračima kojima zbog godina padne kvaliteta padne i minutaža, ali da su senatori krivi za ovo, to je smiješno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.