• Droljo
    12.8k
    40.000 eura.Felip

Mogli su si golfa novog kupit :snicker:
  • NORTE
    13.9k
    Kazna za baklje i stolice u Rijeci 40.000 eura.
    Jel može netko objasniti tko to sada plaća i odakle? Jel se na to gleda kao na nanijetu štetu klubu ili se uredno plati jer se eto može, ima se para pa nikom ništa?
    Felip

0,001% zarađenog od Lige prvaka (37 milijuna eura)!

Ako ne znaš što je bilo nek ti kažu igrači i odgovorni za slaganje ove momčadi u dva roka.
  • Haza
    8.7k
    A i gospon Mamic bu moral platiti 21 miler po optužnici tak da plavi puče ne sekiraj seMurtidzg

Naravno, logično je da Mamić drži 21 mil eura na računu u Bosni, i samo čeka da nam ih pošalje....:)
  • Carrasco
    5.1k
    Vjerujem da je jedan od razloga zašto je HNL sezona otišla u kurac taj što je 99% navijača stvorilo atmosferu da će biti smak svijeta ako ne budemo prvaci. Konstatni problemi sa ozljedama pa dosta nesreće u nekim utakmica i taj dodatni pritisak od neosvajanja naslova je učinio svoje. Također, komentari na društvenim mrežama i sve češći zvižduci. Možemo govoriti o tome da su veliki profesionalci i da ih to ne treba dirat, al realno i oni su ljudi od krvi i mesa, nisu roboti. Uprava je dosta zasrala, ali i unatoč tome mene nitko ne može uvjerit da nismo najkvalitetnija momčad u ligi. Isti ovi igrači su ostvarili 3 pobjede u Ligi prvaka i osvojili 11 bodova.
  • The Undertaker
    6.9k
    Ne znam da li pričamo o istom ali cifra od 10m koja se spominjala je bila naša trenutna zaduženost kod banaka u trenutku kad se preuzimala vlast (ili netom prije).
  • Sibirski plavac
    3.8k
    99% navijača stvorilo atmosferu da će biti smak svijeta ako ne budemo prvaci.Carrasco

Imam osjećaj da je ove sezone čak veća negativa i panike nego u onoj prošloj sezoni.
  • Pacho
    224
    Ne biti prvak uz ovakav odnos snaga je apsolutna katastrofa.
  • antecacic
    41
    Razlog zašto 99% navijača misli da je katastrofa, ako nismo prvaci je zato jer neće biti love. Sto je po meni legitiman razlog s obzirom na kolike plaće imaju neki igrači.
  • Tongo Doumbia
    5.9k
    Treba biti pošten i reći da dosta tih ugovora nije potpisao nitko iz aktualnog sastava uprave….

Pričalo se o rezanju svega, ne znam do kud se došlo s tim. To se moralo evaluirati makar početkom ove sezone da bi sada bilo u procesu razradnje.
  • prefontaine
    1.1k
    Vi se majke mi pravite slijepi pored zdravih očiju. Nije problem ne biti prvak ako je ispred tebe konkurentna Rijeka, Hajduk, Osijek ili tko već. Ako ljudi igraju dobro, ostvaruju pobjede, u međusobnim susretima te nadigrali...sve pet, pruži ruku boljem i vidimo se dogodine.

Ali ne biti prvak u ovakvoj konkurenciji, gdje jedni na početku sezone ispadaju od Slovenaca (koji su kasnije ispali od banjalučkog Borca), drugi od Slovaka (koji se sad bore za opstanak u ligi ), treći od Kazahstanaca, gdje trenutno prvoplasirana ekipa nema niti 2.0 boda po utakmici, gdje mi imamo 1.4 primljeni gol po utakmici...svaka vama čast ali ovo je ispod svih mogućih razina dinama.
  • Pacho
    224

Upravo to. Jedno je kad Rijeka uz jebenog trenera slozi odlicnu ekipu i uzme 88 bodova pa im mozes samo stisnuti ruku, a drugo kada ce netko valjda osvojiti sa 70ak.

Uz to da imamo X puta veci budzet od magaradi i Rijeke i nikad lakse euro kvalifikacije + totalno rasulo kod cetnika na ljeto.
  • Carrasco
    5.1k
    Ali ne biti prvak u ovakvoj konkurenciji, gdje jedni na početku sezone ispadaju od Slovenaca (koji su kasnije ispali od banjalučkog Borca), drugi od Slovaka (koji se sad bore za opstanak u ligi ), treći od Kazahstanaca,prefontaine

Još jedan razlog. Podcjenjivanje konkurenata kako na početku prvenstva, tako i na početku drugog dijela sezone kad su neki otpisali Rijeku nakon rasprodaje.
  • NORTE
    13.9k
    Razlog zašto 99% navijača misli da je katastrofa, ako nismo prvaci je zato jer neće biti love. Sto je po meni legitiman razlog s obzirom na kolike plaće imaju neki igrači.antecacic
    E to je jedan od glavnih razloga i tema o kojoj bi se trebalo pisati i pričati.

Ova momčad (i oni koji su ju vodili i okupili) je direktno zaslužna za eventualni rezultatski neuspjeh.

Umjesto daljnjeg rasta kluba mi se nalazimo pred putanjom pada, financijski se to odrazi vrlo jasno.

Fritula je sama po sebi težak pad.
    Onda nema ni LP.
    Pa rasprodaj što možeš i onda opet ide štednja.

Nitko ne priča o tome kako skupo plaćamo odštete i onda igračemo dajemo u bescjenje...

Možda da za početak poklonimo Rijeci još kojeg igrača...
  • prefontaine
    1.1k

Ma to je suvišno i spominjati. Jedni ostanu bez tri ključna igrača (glavnog stopera kojeg mi uzimamo, zatim bez kapetana i na kraju jedinog reprezentativca), drugi smijene sportskog direktora i javno kažu da nemaju za papar, treći ostanu bez top 3 napadača lige i ključnog vezanjaka.

I u takvoj situaciji mi smo u drugom mjesecu na -7 i ispali iz kupa.

Ne sjedaj mi na muku...

I onda kažu nije sramota ne biti prvak. Je, SRAMOTA JE NE BITI PRVAK U OVAKVIM OKOLNOSTIMA I S OVAKVOM KONKURENCIJOM!

Moj najveći problem je taj što ja i dalje vjerujem da će dinamo biti prvak.
  • antecacic
    41

Ne, sezona nije faktički gotova jer imamo 13 kola do kraja. Ljudi u uredima kao i dečki na terenu su nebrojeno puta dokazali da ovo mogu napraviti, ja ne sumnjam ni sada.

Da se zaštekalo, zaštekalo se, ali imamo vremena do kraja.

Ponavljam, 13 jebenih kola. Trinaest jebenih kola da pokažu JESU SA ŠTITOM ILI NA NJEMU!!

Zato se smirimo, dajmo podršku, mjesta panici nema jer ovi padaju sami od sebe u nedjelju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.