• Ivdzo11
    5.5k
    Zato Cannavaro puše i na hladno! Odmah nakon utakmice nije dopustio opuštanje, već je igrače 'zatvorio' u klupski hotel na stadionu. Ujutro je organizirao zajednički doručak, obavezan za sve, a onda je slijedila video-analiza. Talijan je, kažu nam iz kluba, opčinjen tim analizama, jako puno vremena provodi u analitici, igračima vrlo detaljno prenosi zapažanja, crta im gdje griješe, što moraju popraviti. To mu je glavno 'oružje', na video analizi vlastitih i suparničkih vrlina i mana bazira puno toga. Ne sumnjamo da će do nedjelje još štošta pokazati igračima i pripremati ih na Osijek.
  • ElDorado
    1.6k
    Ne kužim zakaj nam je teren tak loš. Kao promijenili su ga za najbolji teren u EU a kad neko zvizne loptu prašina leti na sve strane.
  • cibona
    4.3k
    Meni je poražavajuć i sramotan podatak da je na zoninom predictoru najlajkajniji komentar od osobe koja je prognozirala poraz i potop Dinama od 0-4.

Gori smo od onih dolje...
  • Efes Pilsen
    9.7k
    Tko uopce lajka komentare na predictoru??? :rofl:
  • Jos-Optimus
    4.2k
    Ljudi moji, taj Milan je ganjao top 8, to je najluđe, oni su trebali i željeli pobjedu...samo se pokazuje da dečki joji vode Dinamo, uz sve greške, mu žele i pokušavaju dobro. Dovođenje Bjelice je bi lagan potez, niz dlaku...ali kad su vidjeli što se događa u momčadi, napravili su nepopularan, luđački potez, a Fabio sve više izgleda kao nešto što još nismo imali. Sastav koji je izašao protiv Milana, pa to je perverzija hrabrosti, niti jedan naš trener to ne bi napravio, niti jedan.
    Sad se pokazuje i da nije baš SD promašio s igračima (osim famoznog trećeg napadač), pa Mmae je izvrstan, Torrente je već "prihvaćen", RPG sve znamo, Cordobi se nadamo...
    Idemo sada zajedno, idemo jako i idemo ih pregaziti, doslovce pregaziti sve!
  • keppi
    287
    Iako će biti još hrpa ključnih utakmica, ova s Osijekom to stvarno je. Na krilima dobre igre pa i atmosfere (bez obzira na ispadanje) možemo ući u pozitivnu seriju i dodatno se napuniti samopouzdanjem pred derbije koji nas ubrzo očekuju.
  • njurci10
    54
    a pogledaj ko je to napisao, sigurno nije Lajkano jer se nekom sviđa.
    Nego zato što to nije navijač, nego pljuvac.
  • zg041
    185

Mislim da su rekli jucer u emisiji da su neke gljivice napale teren,i da se tretira kemikalijama raznim..a ne moze se kak spada to riješiti dok se igraju tekme/traje sezona
  • Jurki
    14.9k
    Ljudi moji, taj Milan je ganjao top 8, to je najluđe, oni su trebali i željeli pobjeduJos-Optimus

Veli jedan moj kolega, da im nije trebalo, pa da su zato izgubili.. :rofl:
    inace je tog kolegu ... Bozek malo v glavi ftegnul - navija za one dole.
  • GOAT
    1.9k
    Ako se dobro sjecam i Real je imao slicne probleme dok su dovrsavali stadion i navodno je neka bakterija susila ili jela travu pa su ga promjenili jedno 3-4 puta jer je bio stvarno uzasan
  • Olmic
    4k
    Jedan mali offtopic ali cuo sam da smo Dubravi ponudili prije odredenog vremena da ih preuzmemo na 5 godina, nasi treneri su bili nas zahtjev, ali je predsjednik hajdukovac i to je odbio, a sada im je glavni sponzor Tim Kabel otkazao suradnju i upitna je opstojnost kluba
  • Droljo
    11.8k
    Pa ti tovari nas jebu i u dubravi! Treba predCednika pitat hoće li kupit ciglu!
  • Georg Koch
    5.3k
    Sa zaradjenih 39,7 milijuna eura od Uefe, sa ocekivanom prodajom Baturine za lijepu svotu na ljeto (da, sigurno ce ici dio kroz rate itd.), mi bi vec sada trebali imati dobrano razradjenu strategiju transfera za ljeto, rjesavanje i pojacavanje igrackog kadra, zamjenu za nositelja igre Baturinu, mozda i zamjenu za Sucica, te pomno isplanirano sve u detalje, i vrlo lagano posloziti sa ovolikim budzetom sve, tako da pored konkurencije koja ocigledno nema, a i nece imati za kikiriki, osvojimo suvereno prvenstvo.
    Nema ali i nema opravdanja.
    Vrlo jednostavno.
  • Mr Anderson
    10k
    Mislim da su rekli jucer u emisiji da su neke gljivice napale teren,i da se tretira kemikalijama raznim..a ne moze se kak spada to riješiti dok se igraju tekme/traje sezonazg041

Da, na žalost radi se o tome, čuo sam to neki dan. I nije samo naš travnjak zaražen, nego dosta terena u Zagrebu i okolici. Moguće da je baš gljivica i prenesena nekim putem na naš glavni teren. Jučer nam to baš i nije smetalo, ali protiv lošijih ekipa iz HNL-a bi moglo.
  • Gradinamo
    54
    Petković napadnut u Dubravi - istina ili novinarska naklapanja?!
    Vidim da se Dinamo ogradio i opovrgao sve, ali bi se nešto trebalo poduzeti u svezi s takvim senzacionalističkim pisanjem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.