• Jaro
    8k
    I uz sve da ti taktika na Poljidu protiv bure bude napucaj loptu na stoper je genijalna. Srecom ulovili smo najskupljeg moguceg trenera koji je osmislio tako genijalno igracko rijesenje... A kasnije se pravda da se Hajduk bolje prilagodio vjetru :rofl:
  • Crle
    558
    Pa to. Ono u sredini imamo Mišića, Sučića, Baturinu, Pjacu, Mbuku, Kačavenda, Stojković... koji su tehnički super igrači i mi bi uvijek trebali imati sistem da je netko slobodan, pogotovo ako nas napadaju sa dva igrača na loptu. No ne mi sa stoperima izbacujemo loptu naprijed i onda se čudimo da nemamo igru i govorimo da su igrači loši.

I to je sve krivica sportskog sektora koji očito nije imao nikakav plan za trenera (osim klasične podrške treneru) još od početka sezone kada je puno ekipe vidjelo kako to ide sa Jakirom. pa se onda brže bolje tražilo vatrogasno riješenje sa Bjelicom kako bi se populistički opralo ruke ako se fula sa novim trenerom. A trebalo je imati spremno riješenje još na ljeto.
  • Ivdzo11
    4.4k
    Novi članovi prve momčadi tako su od danas talentirani juniori Noa Mikić (17), Tomas Baković (17) i Leo Rimac (18). I prilično je izvjesno kako se neki od njih seniorskim minutama mogu nadati već u petak protiv Slaven Belupa. Realno, s Mikićem se već kasni, riječ je o desnom beku koji je već dvaput oduševio na pripremama (zimi u Rovinju, ljeti u Bad Radkersburgu). I on je već morao imati seniorske minute.
  • Jos-Optimus
    3.1k
    U ozbiljnoj momčadi Dinama Torrente može biti back up stoper, dečko je dobar i trudi se, ali je spor i ne zna igrati - to su ozbiljne mane, preozbiljne. Pjaca mora biti napadač i moramo prestati nabijati ***nu loptu kad imamo toliko plemenitih igrača, ali ih ne koristimo. RPG ne smije više biti lijevi bek (osim u LP ako je hića, ali radije bih da se Rile tamo muči pa da barem desno imamo eksta kvalitetu) - ubit ćemo čovjeka i čudimo se što je nezadovoljan. Rile na stopera, RPG desno, a lijevo može Mikić, Bočkaj, Perković, tko god..
  • Krizy
    47.5k

Definitivno moramo pružiti veću minutažu mladima.
    469308619_1128719485925524_497948000237876302_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=YtTLVlcJfhEQ7kNvgG5v5aC&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fzag3-1.fna&_nc_gid=ASQ-TdA08AzXRCMRGsGlYhS&oh=00_AYA_aQinr0Y9Go92ZyIFEpYP3WJ-jghbbJoE23TRZplVUg&oe=6755F1FC
  • Sven
    45
    Mali Rimac bi cak mogao dobiti minute, kombinacija Petkovica i Kulenovica. Zanimljiv igrac. Za Mikica i nije cudno da nije dobio minute pokraj dokapetana Ristovskog i Gabriela koji je jednostavno puno bolji od njega. Bakovic isto do minuta moze doci ako bas u veznom redu ne bude nijedna druga opcija jer tesko da u ovom trenutku moze donijeti nesto konkretno
  • Orc123
    9k
    torrente jedan od najkonstantnijih igraca i ti velis kako on back up...decko je tenk u duelu, i na zemlji i u zraku....da igra sa nekim jacim stoperom na lopti i on bi se opustio! Lauritsen je bio cista kopija i bio je nezamjenjiv, bas kao sto ce biti i Torrente...nije on bez veze standardan! On se jw odlicno nosio sa Livajom koji je jebeni napadac, roliko se dobro nosio da ovaj otisao na Ktc ovu stranu! Nije brz ali je dosadan ko muha, stalno ti stoji doslovno na kopackama....odlican mlad sroper!
  • Izet Hajrović
    2.5k
    Torrente bi bio dobar u kombinaciji sa stoperom koji je brz i zna igrati nogom, takvog trebamo dovesti pa ti stoperski parovi mogu biti Torrente-novi stoper i Perković-KTC.
  • Maxova dijagonala
    2k
    ni blizu onoga što smo mogli imat da se nismo okrenuli štednji(Omeragić,Pongračić,Uremović)
  • hardek
    3.2k
    Rugali se ovima dole da su starački dom, a mi sa prosjekom godina 29 na -7. Poražavajući podaci za klub koji se hvali razvojem mladih igrača
  • Jos-Optimus
    3.1k
    stari, on je dobar i trudi se, ali ima 2 ozbiljna defekta, ja pricam da nam trebaju bolji stoperi za prvih 11, ne kuzim sto ti nije jasno? Prije nam je Lauritsen bio backup, a on je u najmanju ruku malo bolji od Torrentea
  • Chempers
    251

Odlično rečeno, no bojim se da ljudi u klubu nisu ni na tragu ovoga što tu govoris. Njima su i dalje svi super i dovoljno je dovoditi Ogiware i Mbukue i pobjeđivat ćemo i dalje s Ademijem, Ristovskim, KTC-om i ekipom. Najbolji dokaz za to je ljetni prijelazni rok koji je stvarno bio nikad bolja prilika za rekonstrukciju momčadi jer smo sve ovo znali i prije a sezona nam nije startala do sredine kolovoza i bili smo na pragu LP.

Ako nakon i ove polusezone oni to i dalje ne vide onda nek se pokupe i odu. Sramotno je da smo mi u ovakvoj situaciji u odnosu na tovare koji Europu sanjaju i onda mi ne možemo sklepat ekipu koja će bit ispred njih. Još smo i blizu izravnog ulaska u LP po koeficijentu za iduću sezonu. Na zimu neću nikakve kvazi talente, Japance, možda bude dobar igrače nego imena za koja jebeno znaš da će bit bomba i koji će odmah uskočiti u sastav i donijeti kvalitetu. Sve ostalo je za momentalni raus
  • Orc123
    9k
    Torrente ce biti bolji i to dosta bolji stoper od Lauritsena....to vec pokazuje i sad...siguran sam da ce jos biti puno bolji uz kvalitetnog stopera koji ce biti jak na lopti ...
    Kolko sam mogao popratiti on je u Spanjolskoj bio puno hrabriji u dodavanjima a i tu kad se opustio se vidjelo da ima finu dijagonalu i da moze fino razigravati ali ljudi Bozji dosao je prije par mjeseci, nije bio standardan....mora se i on uklopiti s momcadi i kad cemo izgledat ko momcad i on ce biti sigurniji na lopti.
  • Jos-Optimus
    3.1k
    bio bi dobar, slažem se, ali ja smatram da za prvih 11 Dinamo treba tehnički boljeg i bržeg stopera na obadvije pozicije
  • Orc123
    9k
    mogli smo imati i Gabrijela iz Arsenala pa jbg....moglo se...Uremovic nije nista posebno...kad momcad izgleda defanzivno dobro onda izgleda i on...ispadao je smijesno peosle sezone puno puta, cak i ove....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.