• emilperska
    7k
    rago mi je i da Baturine nema ovu tekmuTongo Doumbia

Martin Baturina zvani Hoffenheim..

Nadam se transferu na zimu i izdašnoj odšteti prije nego "investitori" do kraja vide nezalaganje u obrani, biranje utakmica i nonšalanciju općenito.

Znam da klupski PR i sportski sektor su upregnuli sve snage da se sad napumpa cijena i da klub što više zaradi. Vidimo to i po dnevnim člancima gdje mali odlazi u Real, PSG i ne znam gdje već..
    Ali mali ako se ne sabere u glavi, vrh karijere će mu i bit Hoffenheim jer jeditno takvi klubovi bez ambicija mogu trpjeti takvu nonšalanciju i bolikurčinu u nekim tekmama.
    A nisi stari Ronaldinho u primeu da ćeš jednim potezom riješit protivnika svaku drugu utakmicu..

Osobno se nadam se da ćemo ga što prije prodati i ubrati pare prije nego cijena krene padati..
    Sučić ima dosta veći potencijal zbog svega, karaktera ponajviše..

P.S. znam da je nizak i nema visinu, ali takvo bježanje od skoka i strah od skoka općenito nisam vidio ni na utakmicama Bjelovara, Ždralova i Vinogradara od lokalnih Modrića i Ronalda..
  • Crle
    558
    Ekipa nije svemirski brod ali nije ni takav odron da onako odigraš protiv Gorice, da te Osijek onako dobije doma, i da odigraš onako loše protiv Rijeke i Hajduka. Nema to veze ni sa prosipanjem bodova nego isključivo sa igrom koje nemamo. U drugom poluvremenu u Splitu nismo spojili tri točna dodavanja. Čim je presing sa više igrača na našega koji ima loptu on nema kome dodati osim ako na indivdualnu kvalitetu ne prođe sam. I to nije ato što su ti igrači loši pa da se ne znaju kretati nego očito nema nikakve uigranosti. A igra nam se temelji na ispucavanju naprijed pa sada kada nema Petkovića onda to izgleda loše. Ili nema Mišića da tu i tamo okrene stranu i nađe slobodnog igrača.

Slaven i Varaždin isto nemaju Mišića i Petkovića, čak ni nemaju igrače kao naša klupa pa čim su došli treneri evo igraju dobar nogomet.
  • Daliban
    2.7k
    Bjelica možda nije popravio obranu, ali barem je sterilizirao napad.
  • Crle
    558
    Isto tako Baturina ne bira utakmice nego u europskima ima prostora. U hnl-u čim ima loptu je presing sa bar dva igrača na njega i onda nema kome dodati loptu. A zašto nema slobodnih igrača je dobro pitanje? Izlasci i sve nam se temelji na individualnoj kvaliteti. Uigranost i ekipna igra nam je nula.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Baturina je po meni najbolji igrač lige i mislim da Petković,Livaja,Pjaca i slični ne znaju ni pola sa loptom kao on.
    Problem je što ponekad u HNL-u stvarno izgleda kao da mu se ne da dok je u LP protiv BVB,Salzburga i Monaca lomio zglobove svojim čuvarima.
    Na neki način ga i shvaćam,ne igra mu se sa seljacima iz Hajduka,Slavena i Šibenika nego traži veliku pozornicu.
    Prodat ga u PSG ako je istina za 25 milijuna jer taj dečko nema više motiva igrat sa ovim kozojebima po oranici a nama treba lova za napravit novu ekipu u kojoj on svakako neće bit jer je prevelik talent da ostane u Dinamu do kraja karijere.
  • CastAway1986
    1.8k
    Uveo je Perića da, ali zašto? Jer nema nikakvih drugih rješenja naprijed ! I jeli trener za to kriv ?? A za pametnjakovice koji su ismijavali uvođenje Perica naprijed nek se prisjete jedne utakmice kad je to urodilo plodom ali očito prate Dinamo od jučer! Za one koje se ne sjećaju isto s Pericem je napravljeno u gostujucoj utakmici u Salzburgu u Playoffu Lige prvaka
  • Crusades
    13.8k
    Nije Perić nego je Schildenfeld bio... Perić je u Dinamo došao kasnije
  • CastAway1986
    1.8k
    Da moja greška u pravu si , mislim da se sad htjelo isto i s Pericem napraviti
  • nemapredaje
    3.8k
    A za malo još starije nek se sjete Sedloskog.

Čovjek se jedno vrijeme borio za najboljeg strijelca lige
  • Maxova dijagonala
    2k
    Mi već drugu sezonu zaredom lutamo u sportskoj politici.
    Prošle godine smo se provukli,ove ne znam oćemo li uspit ali nastavimo li ovako gubljenje naslova nam ne gine kroz 2,3 godine.
    Jebeni tovari koji su pred bankrotom nam ispred nosa uzimaju igrače ranga Uremovića ili Brekala dok mi tražimo pojačanja po Japanu,Alžiru,drugoj francuskoj i sličnim ligama.
    Nismo htjeli Uremovića(najboljeg stopera lige),Pongračića(igrača koji je ovo ljeto prodan za 15 mil) nego smo uzeli Bernauera i Sosu...sramotno!
    Nismo htjeli Brekala(samo ga je jakir htio) a doveli smo Kaneka i Hoxhu koji su 5 stepenica ispod Brekala
  • Crle
    558
    A zašto mu je trebao Perić naprijed? Jer nam je igra napucavanje na napadača, što tu nije jasno? Zašto nemamo automatizme u izlascima naprijed i zašto kada je presing na igraču sa loptom on nema slobodnog igrača za dodati loptu. Jel to odgovornost trenera? Još je najbolje da sada ispada da je u derbiju najveći problem što nismo imali koga staviti naprijed.

Zašto nam zadnjih ne znam koliko utakmica u hnl-u momčadi rade presing na igrača sa loptom sa čak dva igrača a mi ne možemo stvoriti višak nego ovisimo o individualnoj kvaliteti? Zašto kada obrana ima loptu nema izbor osim napucavanje?
  • Jos-Optimus
    3.1k
    da, kad smo bili liga za bedaka
  • Crni86
    5.3k
    zato jer imamo stopere slabe na lopti. Zato jer se svi zatvore i puste nase stopere da vode igru. Zato jer vezni red slabo trci, slabo se krece, nisu trkacki i motoricki jaki.

Kak ces sa takvim igracima igrat lijepo po podu i izlazit ko barcelona? Ko da svaki trener ne bi htio bid Pep, al za to moras imat takve igrace. Koji su jaki na lopti i imaju velike fizicke kapacitete.

Trebao je gledat po tebi valjda kak stoperi nemreju tocnu loptu dodat iz zadnjeg reda, ktc je poslo 3 lopte u aut u drugom poluvremenu. Bogu fala je da je isso nesto promjenit.
  • CastAway1986
    1.8k
    pa valjda se možemo složiti da nam prva dva stopera su nikakva u izgradnji igre i zato tu treba dovesti pojačanje koje zna s loptom kao Šutalo prije i upariti ga s Torrenteom! Ne branim Bjelicu mora i on neke svoje ideje ugraditi u ekipu što dosad nije ali trenutni kadar je tanak što zbog ozlijeđenih što zbog nedostatka kvalitete
  • Crle
    558
    Da naravno da se zatvore kada smo pročitani. Zašto trener ne riješi i ne uigra dolazak po loptu? Zašto ne možemo napravit višak kad nam rade presing sa dva igrača?

Ispada da druge ekipe imaju ne znam kakve igrače kada se protiv nas otvore u napadu. I da Bjelici treba ne znam kakva momčad da u hnl-u barem imamo nekakvu igru.

Naravno da se slažemo. No ispada da nam je momčad igrački teẓ̌i odron u hnl-u i da trebamo imati pet puta bolju ekipu od ostalih da ne bi izgledali ovako loše kao sada. Pa onda nam ni ne treba Bjelica jer sa toliko boljom ekipom od konkurencije može praktički bilo tko bit prvak sa dinamom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.