• sebenico
    763

Isto kao što HDZ ili Vučić i takva ekipa dobiva ''kaznu ili nagradu'' na izborima.
    Jel postoje kvalitetni sportski djelatnici kojima nije referenca da žive blizu stadiona ili se reklamiraju po sportskim novostima? Prema upravama dinama očito da ne postoje. Umjesto da se krene voditi računa o stručnosti, da se dopelja neki stranac koji do sada nije imao kontakta s našim nogometom, pa da implementira neke nove ideje i radne procese, naši stalno po istome. Šokota će kao pratiti naše igrače na posudbama. Što bi to značilo da se odustalo od strateškog interesa filijale za razvoj igrača?
  • don
    7.2k
    Vlak > Šokota
  • Lihtmašinac
    268

Džemo je u Reviji komentirao prolaz Dinama protiv Karabaha, a naveli su da je zadnje dve godine radio kao savjetnik u klubu Sabah. Wikipedia kaže da mu je klub tih sezona u azerskoj ligi bio drugi pa treći, a za trenera od ove godine imaju Krunu Rendulića. Prije toga je radio za albanski savez.

Možda će kao skaut naše regije nastaviti tamo gdje je stao, samo talente neće otkrivati Azerima za dolare nego nama za eure.

Inače, to što su se Tomo i Džemo pridružili skautskoj službi uopće nije loše. Ozbiljan klub ionako skauta s timovima, ne kroz jednu osobu, a ekspertiza ljudi koji su sami bili nogometaši i poznaju situaciju na nekom zemljopisnom području ekipi samo može pomoći.
  • Dudu 9
    346
    Ne znam za vas, ali meni se Šokota poprilično zgadio nakon onog intervjua gdje je srao po Šimiću kad je ovaj tek ušao u upravu kluba.
    Očito je bilo da je očekivao da će ga Šimić uhljebiti samo zato što su igrali zajedno, i bili u inicijatvi jedan član jedan glas .
    Zajecu se mota oko nogu od kako je postao predsjednik i sad je konačno uspio uhljebiti se.
  • Niko1986
    250
    Jel nije dolazak nove uprave trebao označiti prestanak zapošljivanja frendova?
  • puxigadjurdja
    1.8k

OVO!

Ovakvi potezi moraju naić, bez obzira na možda dobre i poštene namjere, na opravdanu kritiku i oprez.
  • Peškaman
    4.9k
    Veće povjerenje imam u Dalibana nego u Šokotu,toliko.
    * Ne omalovažavajući Dalibana
  • Paggini
    26.4k
    Zašto se nitko nije @omake javio da radi u klubu??? CV mu doslovno može biti svaki post ovdje
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    Ja sam svakako za dovođenje Šokote u Dinamo ali ne na tako bitnu funkciju.
    Skaut treba bit osoba sa iskustvom i nekim CV-om a ne početnik koji se uči na instituciji poput Dinama.
    Za Šokotu bi bolje odgovarala neka funkcija poput Šimićeve ili Marine...
  • Omake
    3.4k
    hvala na lijepim riječima
  • serbus
    4.3k
    Po meni prvi kiks klasično hrvatsko uhljebljenje koje smo gledali za vrijeme prošle garniture... Ako se već nešto moralo naći za Šokotu neka ga ko Mare za ambasadora kluba.

Za mene mali minus, nadam se da može pronaći i dovesti neku kvalitetu za klub sa kojom će pokriti svoj ugovor.
  • Hambi
    29
    poanta je ta da je rog bolji od obojice i vise doprinosi nego ova dvojica..
  • morales
    163
    sokota nije nikakav pomak u odnosu na vlaka,dinamovo proljece je obecavalo strucne ljude na mjestima u klubu,a upravo je ovdje uradila isto sto i prijasnje uprave zaposljavanje prijatelja i kumova.
  • Sajla
    5.9k
    editirao sam ti post. ajmo malo pripaziti na ton prije nego ovo eskalira, može?
  • Crusades1986
    13.4k
    Ne očekujem ništa spektakularno od Tome na mjestu skauta, nitko sretniji od mene da me demantira.

Valjda su svi svjeni kakve je konotacije povuklo njegovo angažiranje i kakve će bit kritike ako ne isporuči traženo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.