Ovaj Petkovic ti je bolji od Bjeličinog? Petkovica je unistio Krznar kad mu je dao slobodu u igri da se izvlači van 16m i razigrava, iako je bolje kao klasicni napadac. — E46
Aki je legenda, ali ruku na srce, nakkn povratka iz Kine ni sjena igraca prije odlaska tamo. — Big Daddy
Trenutni kadar mi ima znatno bolju širinu, kvaliteta je raspršenija na nekih 17-18 igrača. Uz 5 zamjena i kvalitetu na klupi, lakše je korigirati neke probleme u igri. Ekipa mi je raznovrsnija i manje se "tresemo" kad moraju ući zamjene (barem ja). — vjeko1701
Po meni je Bjeličinih prvih 11 nešto kvalitetnije ali je zato momčad bila puno kompaktnija, tvrđa i agresivnija. — vjeko1701
Misliš da je momčad profitirala od kada više nemamo napadača u 16? — Zagi
Tek ostaje vidjeti ima li Dinamo ove sezone krilo koje može nadomjestiti taj učinak, i rupu u učinku koju ostavlja Petković. — tp1997
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.