• BluePhone67
    4.9k
    Sretan rođendan Purgeri
  • dinamozivivjecno
    2.6k
    "Građanski je silan, neslomljiv. Građanski je ideja. Građanski je klub koji bi se morao makar danas stvoriti, kad ne bi postojao. Građanski je potreban Zagrebu, jer on je pravi reprezentant hrvatskog športa. On je to bio nekada, on je to bio za najtežih vremena po hrvatski narod, on je to i danas. Građanski će to biti i u budućnosti."

Sretan 114. rodendan najvecem nogometnom klubu u Hrvata !!!
  • Jurki
    16.9k
    Nogometnih klubova u svijetu ima na desetke tisuca.. a Dinamo nije samo jos jedan od njih.
    Dinamo je klub koji svima nama generira raspolozenje nakon vikenda.
    Klub zbog kojeg sam se s mnogim ljudima posvadil ali mi nije niti malo zal.
    Dinamo je nasa ljubav i "bolest" da ljudi, to je "bolest".
    Preziveli smo svasta.. od promjena imena, grba, mafijase, lopove, nesposobnjakovice, uhljebe itd.
    Ali Dinamo je to sve prezivel i mi svi skupa s njim.
    Cesto smo bili razocarani, ali isto tak nakon epskih pobjeda uvijek sam mislil... jebote koja neopisiva sreca i zadovoljstvo. To se nemre nicim kupiti.
    114 godina burne povijesti, ali se nadam i vjerujem uspjesne i prosperitetne buducnosti.

Sretan 114. rođendan najvecem i najdrazem klubu na svijetu.
  • kibic
    1.2k
    Građanski je Dinamo, Dinamo je Građanski!
  • BluePhone67
    4.9k
    Ja podržavam svaki trud i rad ove teme tko god je ovo radio i pohvaljujem javno, ali mi nije jasno zašto treba novčana donacija ? Može i privat odgovor.
  • IceMan
    2.8k
    Ipak, nakon svega još uvijek se nadam da ćemo slaviti na trgu.

Al ako već mora bus doći na trg, nek dođe prazni - bez igrača.

Eventualno, nek bude pun s najvatrenijim boysima. Jedino se oni ove godine zaslužuju voziti.
  • De Oliveira
    1.5k
    Daj nam za rođendan prvu odbojkašku titulu, korak prema obrani malonogometne titule, korak prema košarkaškom doigravanju i korak prema obrani nogometne titule.

Građanski je silan - Nema većeg kluba od Dinama

Sretno Dinamovo svima koji slave!

[img]Screenshot-20250426-095827-Flashscore.jpg
  • Nemrem igra Dinamo
    3.1k
    GMc-LNVr-Wo-AAh-GCK.jpg

Sretan nam 114. rođendan Purgeri! :heart:
  • Rakovica1986
    1k
    Sretan ti 114. rođendan najdraži moj. Dinamo Zagreb iznad svih!
  • ZrnTSCHeZ
    1k
    Sretan 114. rodendan najvecem nogometnom klubu u Hrvata !!!dinamozivivjecno
    Najvećem klubu Hrvata!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.