• MM17
    276

Ok članak, al prepisan od kolege @Klenx , jedino ako se ista osoba ne skriva iza tog nicka :grin:
  • Klenx
    7.6k
    jedino ako se ista osoba ne skriva iza tog nickaMM17

Nije ista :grin:
  • prefontaine
    1.8k
    Vjerujem da je Vice član foruma, ali moram priznati da sam u par navrata pomislio da je Klenx - Vice.
  • Droljo
    15.1k
    Jel nije vice bio xavice ili tak nešto
  • Sajla
    8.1k
    Vice će se sam javiti ako bude htio, a mislim da mnogi znaju pod kojim imenom ovdje piše. Još ga niste pogodili :)
  • Toot
    277
    Potpuno pogođen članak. Nekad i sami ignoriramo činjenicu da je ova momčad koja protiv Gorice, Istre i inih izgleda gore od ekipe na terminu ista (ili čak, zbog oporavka i sireg rostera, i nominalno jača) ona ekipa koja je prije koji mjesec pobijedila Milan, ne pobijedila nego očitala lekcije Salzburgu i Slovanu, a nesretno izvukla samo bod protiv Monaca i Celtica.

Tu najvise krivim upravo senatore i one koji su nasi, koji su ovdje dulje. Nismo tu ni zbog Mbukua, ni Cordobe ni Kange.
  • Facke
    5.8k

Nisem ja :smile:
  • masacusec
    5.2k
    dedo legenda! Prototip "Švabe iz bosne". Ispod majica london style, MILLWALL, nobody likes us, we don't care! :lol:
  • superhik
    12k
    Meni nije jasan mentalni sklop igrača.
    Dečki, možda vam netko to još nije rekao, ali do Emiratesa i ostalih svjetskih pozornica dolazi se preko Gorice, Šibenika, Koprivnice...

Jedno ne isključuje drugo.
  • Dubbbrava
    793
    Jel moguće da nitko nezna dedu od jučer?
    Ja se osobno nudim kupit čovjeku godišnju za iduću sezonu, ganulo me ovo do suza.
  • Carrasco
    6k
    Našu sezonu najbolje opisuje onaj autogol Zagorca i ono sudaranje Pjace i Stojkovića protiv hajduka kad su skoro skuhali šansu za njih...
  • NVKOD
    4.5k
    Deda gledao Dinamo s posebnom zastavom. Navijači: To je Dinamo, a ne naše zvjezdice

Navijači Dinama traže simpatičnog dedu
    Naime, na susretu se pojavio jedan stariji gospodin s ogromnom Dinamovom zastavom. Ne radi se o zastavi koja je kupljena u nekom fan shopu, nego o ručnom radu i vrijednoj memorabiliji još iz doba Jugoslavije.

Riječ je o ručno šivanoj zastavi koja potječe iz 1973. godine, s utakmice između Dinama i Čelika. Zanimljivo je da na sebi nema ni crvenu petokraku iako je ona tada bila obavezna na grbu skoro svakog kluba.

"Deda", kako su ga od milja prozvali navijači, osvojio je dinamovce na društvenim mrežama. Ističu kako igrači moraju slijediti njegov primjer, kojem ni u poznim godinama nije teško doći na utakmicu i odvojiti vrijeme i novac za Dinamo. "Neka se preplaćene zvjezdice ugledaju na njega", komentar je koji dominira među plavim pukom.

Kratku priču prvo je objavila Zona Dinamo, najveća fan stranica Dinamovih navijača, a nakon toga puno njih. Svima je velika želja doći do gospodina kako bi ga upoznali, ali i počastili ga godišnjom ulaznicom za iduću sezonu ili nekim drugim znakom pažnje.

Čitani smo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.