• Hnlovac
    1.8k
    Može netko objasniti zakaj ova novokovana uzrecica glasi "a šta ako uspijemo" a ne "a kaj ako uspijemo"?

Zapravo, tko ju je smislio uopće?
  • The Undertaker
    7.6k
    Zajec je veća "legenda" nego Boban pa ga se ovdje isto sprda i omalovažava tako da primitivna orgijanja čekaju i Bobana, čim stvari krenu prema dole.
    Kakogod, Boban je najjače nogometno ime koje smo mogli dovesti i svaka čast IO na potezu. Nadam se da će imati potrebnu samostalnost a ostalo ćemo vrednovati prema učinku.
  • ElDorado
    3k
    Zeko je puno duze igrao u Dinamu zbog zakona 28 godina ali niti priblizno nije dosegao Bobanovu karijeru i za igrackih i poslije igrackih dana. Nitko se ne sprda ako se konstatira da jednostavno nije vise sposoban vodit klub. To je naprosto cinjenica.
  • Infinity
    17.7k
    Ako netko radi los posao, nikakve zasluge iz proslosti ga ne mogu spasiti. Mislim da nema legende Dinama kojoj bi navijaci Dinama oprostili neuspjeh. Legende nisu ni postale legende radeci nesto lose, nego nesto dobro. I dobra je stvar za klub da se Zajeca, a od sutra i Bobana gleda kroz trenutno stanje u klubu, a ne kroz djela iz proslosti.

Ukoliko bi Zajec i Boban imali beskonacni kredit kod navijaca, to bi moglo odvesti klub u pm.
  • gledatelj
    825
    Al koji sve prebaci ove godine. I svaki put kad sam mislio da ništa od titule dogodi se nešto i ponašaš se. I kad smo nakon Istre se svi pomirili da ništa od toga dogodi se ova noć i opet se ponadas. Pa jebemu kakva bi to priča bila. Mislim da imamo sad sanse jer realno svi se oporavili konačno, mora se i nama malo sreća osmjehnut, vratio se Boban te će to sve još dodatno zapalit i napalit, a konkurenti nam nisu bajni. I onda još taj, a što ako uspijemo...
  • Mathiasovi Chageri
    4.6k
    Zajec je veća "legenda" nego Boban pa ga se ovdje isto sprda i omalovažava tako da primitivna orgijanja čekaju i Bobana, čim stvari krenu prema dole.The Undertaker

Razlika između njih dvoje je to što je Zajec legenda, bio je igrač, trener i sportski direktor. Čovjek je od krvi i mesa. Bio je tu dosta puta, više neuspješno nego uspješno u zadnje vrijeme i one stare igračke zasluge su mu razlog zašto ekipa nije i gora prema njemu.

Zvone je mitsko biće. Lik iz legende. Tiha patnja. Desetljećima se zazivalo njegovo ime dok se on nije htio niti približiti mulju koji je ovdje vladao i dokazao se i u Milanu i UEFI dok smo mi to sve gledali sa strane s čežnjom, a on je mahao prema nama tu i tamo, dajući nam do znanja da nas vidi i čuje, ali da još nije vrijeme.

Nebitno mi je kako završi njegov mandat, uloga, pozicija u Dinamu. Puno gori od njega su radili puno lošije stvari, pa su sad samo fusnota u klupskoj povijesti. Dobili smo ono što smo desetljećima sanjali. Nadam se da će mu klub dati sve ovlasti i da će stati iza njega.
  • Peškaman
    6.5k
    Sjedim,ispijam pive,nervozan,ne želim uopće gledati utakmice rivala,prijatelji pričaju a ja zamišljen...
    Zamišljam kako Zvone s Petkom diže trofej na trgu a kroz glavu mi odzvanjaju riječi "A što ako uspijemo".
    Koliko god ljut,kivan na nekoga,na igrače,na neke ljude,u glavi kalkulacije kako šta,kako možemo doći do konačnog cilja.
    Ajde bola', još jače,još žešće!
  • Jos-Optimus
    5k
    apsolutno neusporedivo. Zeko je već i prije podbacio kao djelatnik u Dinamu, a sada jednostavno nije sposoban donositi ovako bitne odluke. Ja bih rekao da je itekako zaštićen od komentara kakve bi neki drugi doživjeli.
  • Crusades
    15.7k
    Dinamovština je bila i jest - opsesija. Naše metafizičko određenje. Naša sloboda i naša riječ. Dinamo je bio sve. On mora disati i osjećati tu - sa Zagrebom, s Hrvatskom, sa svojim ljudima - s dinamovcima".

Zvonimir Boban :heart:
  • Ijayi Atiemwen
    2.3k
    IMG-2616.jpg

Kakav si ti kralj Zvonimire, sad kad imamo tandem Zvone&Zvone, nema više zime.
    SD do kraja tjedna, Kranjča kreće do kraja mjeseca, izgled novog Maksimira do kraja godine.

Ljudi vežite se, polijećemo! :fire:
  • DrawTube
    6.7k
    Bravo na kopanju i traženju izjava na zoni 5 godina unazad
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.