• NB86
    16.4k
    Na sta se sveo novinarski posao u 2025oj godini, pretrazivanje postova na forumima
  • Zagi
    9.4k
    Kaj nam je Sokrat novinar? Koji?
    ma ustvari... nebitni su
  • Ijayi Atiemwen
    2.3k
    Čekaj u moru pozitivnih vijesti koje su došle nakon (pre)dugo vremena, ti ideš kopat cijeli forum da nađeš nešto oko čega bi se trebali okrenut protiv Bobana, uprave što ga je dovela ili Dinama kompletno?

Stvarno te treba izmislit…
  • rakurs
    1k
    Ne znam, možda sam lud, možda su mi došli preko glave svi ovi stresovi vezani uz Dinamo zadnje vrijeme, možda mi treba i odmor od Zone. Ali da nakon ovakvog dana kada u klub dođe ovakva veličina i kada se narod opravdano veseli jer u ovoj tmurnoj sezoni pojava jednog ovakvog čovjeka može napraviti velike stvari vezane i za trenutno rezultatsko stanje ti dođes na Zonu i baciš komentar gdje se na neki način sprdaš s takvim Dinamovcem kao Deda koji nikome ništa ne mora dokazivati... Dno dna stari moj, hrani te negativa koje ionako ima previše u zadnje vrijeme, ali ovakvo nešto je fakat dno dna.

Koliko je Zona nekada bila ljepše mjesto, koliko god mi je drago što je trenutno puna Dinamovaca, ovakvi postovi me izbace iz takta, a nije jedini koji piše u ovom stilu. Ne znam šta neki forumaši žele postići silnom dozom sarkazma i ironije, ali baš nekada bude teško čitati to. Jbt, kakav dan za Dinamo, a ja ga trošim na ovakve debilne stvari
  • The Octopus
    248
    Podbacio je, ali oni koji hoce ce ga pamtiti po nekim jako lijepim stvarima za ovaj klub, demokratizacija i ovo danas. Bravo za sve u klubu!
    A sada rad rad i rad
  • don
    12.2k
    ne hranite ga bezveze i ne štancajte postove o toj gluposti.
    predlažen moderatorima da pobrišu ove gluparije od postova.
  • dd29
    667
    Konačno se zvone vratio kući
    Nakon rada u uefi, milanu, kao stručni komentator u italiji, konačno doma

A njegove izjave o dinamu su za naježiti se, dobrodošao plavi 10
  • vlatkomarkovic
    756
    Ja sam preodusevljen s Bobanovim dolaskom, doslovno sam izvan sebe jer sam mislio da je to nemoguće pod ovim uvjetima. Čovjek je sposoban, pametan ima uspjeha poslozio je Milan koji je bio u gigantskoj krizi, ali su ga odjebali debili prije nego li je pao naslov. Mislim da u stanju u kakvom je Dinamo sada on sa svojim znanjem, vezama i sposobnošću može sigurno dignuti Dinamo. Mogu slobodno reći Rijeci ili Hajduku uživajte dok možete, jer jako dugo nećete opet.

Samo se bojim, ali iskreno se bojim da kada Boban krene raditi, da se neće naći netko u klubu, tu se najviše bojim Zajeca, ponajviše na temelju njegovih masterclass intervjua u zadnje vrijeme, koji će krenuti izazivati neke njegove odluke. Jer Boban će se samo zahvaliti i otići. Onda ćemo ući u novi krug pizdarija.

Ovakvog tipa smo doveli u klub samo zato jer voli Dinamo, inače nema šanse da bi takvog mogli dovesti, svi ovi kao Macia su realno kurac za Bobana i po CVu i po činjenici da kod Bobana znaš da će činiti sve u najboljem interesu kluba. On ima povijest sukoba na svojim dosadašnjim pozicijama jer je kurcevit tip i ima svoje principe i znanje. Stvarno se nadam da se neće naći netko tko će to ići testirati.
  • skener
    2.4k
    Nego u kakvom je Zvone stanju za uletiti zadnjih 20-ak minuta, ako ne bude dobar rezultat u Šibeniku
  • Špan
    70
    Ja se iskreno i toplo nadam da ti se pomogne s psihološke strane Prvo su išle i trpile se drkadzijske profilne i moda čobanskog vođe i tvog šerifa zvanog Gadafi i sada rugaš ljude koji su i dio sebe i svoje usteđevine uložili da ovaj forum bude otvoren cak i takvim moronima poput tebe. Ako te veseli da je nered onda se veseli slobodno ali ne zadugo i jer to ti je modus operandi ionako a pretpostavljam da si svrha za destabilizaciju i ništa vise. Imaš samo sreću da su neke uvrede koliko toliko zabranjene i ništa drugo.

Da se ne bih i ja bavio samo negativom ja smatram da je Zvonin povratak najveći dan za klub od događaja u kojem je opet on sudjelovao a to je 13.5 i tekma sa Zvezdom. Sve drugo je trenutno manji fokus. Nadam se da ćemo uzeti tu glupu titulu ali sa Zvonom iskreno vjerujem da kreće plava renesansa. :heart:
  • Teofil Kateran
    2.2k
    Dolazak Zvone Bobana je stvarno velika stvar za klub. On će stvarno biti ogromno pojačanje i sada imam puno više povjerenja u povratak kluba na prave staze što se tiče sportske politike i rezultata koji su nažalost u HNL-u ove sezone podbacili kako god na kraju završilo. Svakako će donijeti kvalitetu, ali ono što je po meni najbitnije - donijet će i veliko iskustvo jer čovjeka s takvim iskustvom (Milan, UEFA) nemamo ni blizu u sportskom sektoru, niti u upravi niti u IO.

U zadnje vrijeme sam bio skeptičan hoće li se ikada vratiti, ali mislim da je izabrao najidealniji trenutak i ovo je veliki dan za sve dinamovce. Zvone povedi nas u nove pobjede!
  • Dr Hofmann
    2.5k
    Nevjerojatno je koliko nekad ljudi imaju snage za trolanje i negativu, majke mi kako vam se da...Negdje sam čuo izraz mentalni vampiri, ljudi koji žive od sisanja emocija.

Da mi je netko rekao prije desetak godina da će Zvone Boban doći ponovno u Dinamo teško da bih mu povjerovao. Sve one jebene borbe protiv onog četnika glavatog su se ipak isplatile. Ne zbog Bobana, nego zbog činjenice da se klub mijenja, da postaje drugačiji. Nekima je vjerojatno teže to objasniti, ali ja sam baš ponosan danas jer da mi je to netko rekao kada je nas niti dvije tisuće išlo ispred Ministarstva prosvjete na Svetice prije pun kurac rekao bi mu da je lud. A ja nisam niti prva, niti druga ekipa navijača, ali sam navijač Dinama cijeli život i smatrao sam to moralnom i ljudskom obavezom boriti se protiv one ljige i zla i mrzio sam onu šugavu, mučnu atmosferu oko kluba.

Ova sezona rezultatski je podbačaj i debakl, bez daljnjega. Ali ipak vjerujem da će se stvoriti moćan stroj, ali ovaj put na zdravim temeljima, barem imamo šansu za to, da naša djeca i unuci ne moraju gledati debilane koje smo mi morali. Naravno da Boban nije Superman koji će sad Dinamo pretvoriti u ne znam što, ali puno, puno simbolike u njegovom povratku ima.

Unatoč svemu još uvijek trajemo
  • IvanKupres
    40
    Velika dobro došlica Zvonimira Bobanu u klub. U formativnim godinama me obilježila Zvonina izjava uoči utakmice Hrvatska Jugoslavija, kada je u isto vrijeme hladnokrvno, s punim raciom izjavio "Meni je Hrvatska sve". Tog dana sam postao hrvatski nacionalist. Kako god bude, s Bobanom do kraja, i neka bude 20 godina na čelu kluba, naš demokratski izabran monarh.
  • PlavoProljece
    9
    Veliki, veliki, veliki Zvone Boban. Dobrodošao heroju djetinstva.
  • Nemrem igra Dinamo
    3k
    Nadao sam se i potiho maštao o ovome trenutku...
    Iskreno, nisam mislio da će se kapetan javiti i doći baš sada. O, kako mi je drago da sam se prevario :heart:
    Svaka čast i ljudima u klubu na ovom potezu, pokazali su da smo ih, unatoč svim problemima koje imamo, ispravno izabrali i da je, bez obzira na to kako ova sezona završi, svijetla budućnost pred nama.

Tebi, dragi naš grande Zvone, želim svu sreću ovog svijeta, povedi nas u tu svijetlu budućnost, zajedno sa svojim imenjakom!

DZIS
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.