• OsamŠest
    4.5k
    NK ZETMarc

Kaj ti imaš protiv ZETa?! :joke:
  • rioda
    7k
    Na Rujevici pada odluka o svemu!nwankwo646

Ne pada baš nikakva odluka, osim ako izgubimo, onda se značajno udaljavamo od naslova. U slučaju remija nikakva odluka, a u slučaju pobjede smo tek kako spada zakomplicirali borbu za naslov.
  • Jos-Optimus
    4.5k
    u slučaju pobjede uzimamo stvari i svoje ruke i samo čudo nam može uzeti naslov
  • NitkoBitan
    23k
    a u slučaju pobjede smo tek kako spada zakomplicirali borbu za naslov.rioda

U slucaju pobjede na Rujevice mislim da smo zecementirali naslov, pokleknut ce ovi cim budu u egalu s nama.
  • Nogo
    5.5k

Istra baš lijepo posluje.
  • tp1997
    990
    Znam da si ti jedan od najvećih navijača Rijeke na ovom forumu, pa sam mogao i misliti da ćeš se javiti.

Da, nije bitno što je Rijeka prva. Nije bitno što je tome tako upravo prije našeg gostovamja na Rujevici kada mogu pobjeći na +7. Nije bitno ni što tovari izgledaju užasno i što čak i sa sudačkim pogurancima prosipaju bodove.

Ma samo neka je pritisak na tovare.

Navijajte vi za Rijeku, krepat ma ne molat. Ja ipak navijam za Dinamo, i za kiks svakog njegovog rivala.
  • nwankwo646
    456
    U slučaju pobjede, mi smo prvaci, i ne čini mi se da će biti x-a.
  • NVKOD
    3.2k
    Coppitelliju puna usta Dinama: "znate dobili smo Dinamo", "jako dobro smo odigrali protiv Dinama". A gdje ste bili zadnja dva kola?

Slučajna pobjeda protiv nas i onda ispadnu bez ispaljenog metka protiv Gorice i doma protiv Rijeke.
  • nwankwo646
    456
    ako ga i nisu mislili maknuti, nakon ovakog intervjua oće
  • don
    11.1k
    Znam da si ti jeedan od najvećih navijača Rijeke na ovom forumu, pa sam mogao i misliti da ćeš se javititp1997

tako je, ako ti tako kažeš.

Nije bitnotp1997

nije

inače, ako Rijeku, kao i hajduk ne možemo dobit u 4 hnl utakmice (Osijek nas je 2 puta dobia), onda ni ne zaslužujemo titulu. Mislin, daj Bože da mi osvojimo naslov makar ga ni ne zaslužili, koga briga, samo šta je to malo vjerovatno da će se desit ako ga nisi zaslužia.

slobodno gledaj kratkoročno stvari, ja ću dugoročno.
  • NitkoBitan
    23k
    Coppitelliju puna usta Dinama: "znate dobili smo Dinamo", "jako dobro smo odigrali protiv Dinama"NVKOD

Jel stvarno to rekao nakon danasnjeg poraza? Kakvi kompleksasi, pa njihov smisao postojanja je pobjedit Dinamo :rofl:

To je kao da Cannavaro poslije kiksa na Ruji kaze znate da smo dobili Milan.
  • tp1997
    990
    , ja ću dugoročnodon

Kao i prošle godine, jelda? Kad se Rijeka raspala sama od sebe? Kad nismo jedva spasili naslov na osnovu jednog genijalnog slobodnjaka i stative Smolčića na istoj utakmici?

Biti opsjednut (kriminalno lošim) tovarima do mjere da se navija za konkurenta vlastitom klubu je posebna bolest.
  • Ivdzo11
    5.7k
    Uprava neće otići, to će biti Coppitelli. Pretpostavljam da je Željko Sopić već na naplatnim kućicama na autocesti A3 i ide prema Osijeku. Mislim da je Osijek najlošija momčad lige otkako smo se vratili sa zimske pauze. Kredibilitet Coppitellija došao je u pitanje i osjećam da bi mogao biti smijenjen. Osijeku treba trener koji će imati podršku uprave, a mislim da je Coppitelli ostao sam na vjetrometini - rekao je Jeličić.
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    meni se cini da se opet stvara ona atmosfera kao prije prvog derbija na maksimiru kada smo ih prakticki trebali pokopati, pa su oni iz pokojnika postali pukovnici, to podcjenjivanje nam ne treba. Iduce 3 utakmice moramo shvatiti vrlo ozbiljno i ako u samo jednu ne udemo sa maksimalnom koncentracijom imat cemo ozbiljnih problema.
  • don
    11.1k
    Kao i prošle godine, jeldatp1997

ko je to reka? Ni približno ista situacija, ni približno da bi se usporedila.

je posebna bolest.tp1997

zanima me kakva je i kolika ta dijagnoza da nazivaš ljude bolesnim jer imaju svoje mišljenje kako će se stvari odvit i na koji način.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.