• Jurki
    15.7k
    Ima pretpostavljam genijalaca koji i dalje navijaju za Rijeku zbog "pritiska na Hajduk" ili čega već.tp1997

Ovo ni ja ne kuzim. Navijati za Rijeku koja je ispred nas granici sa ludilom. Koga briga za tovare, oni s ovom i ovakvom igrom i rosterom su se samo srecom, sudackim pogurancima i nasoj bolikurcini nasli ispred nas.
    Samo je pitanje vremena kad ce ispasti iz trke. Znaci ne da li hoce se raspasti, nego je pitanje kola u kojem se bu to dogodilo.

Isto tak me zanima kaj budu ti "genijalci" navijali za Rijeku sljedece kolo zbog "pritiska" na tovare?
  • mali M
    6.8k
    Rijeka i dalje igra na Jakirovim postavkama, meni se čini da u dogledno vrijeme uopće neće biti bitno tko je tamo trener.JMastermind

Primjeni poučak na nama i Bjeličinim postavkama iz prvog mandata. Ista stvar nam se dogodila, zato se sada pokušavamo isčupati iz toga i presložiti...
  • Izet Hajrović
    4k
    Jos im je k tome proracun 2-3x veci od Rijekinog.NitkoBitan

Ovo nije točno. Proračuni su im slični, milijun-dva gore-dolje. Razlika je u tome što se Osijek financira sa cca. 70% privatnog kapitala Mađara, a Rijeka 70% mora namaknuti od transfera pa zato često mijenjaju kompletnu momčad. Jasno je kome je u takvim uvjetima lakše raditi, a tko je nesposoban. Osijek ima takvu podlogu, a jednostavno su nesposobni složiti dobru ekipu s dobrim trenerom.
  • dmil
    436
    kako uopce Erceg sudi poslije onog skandala i onih poruka o transparentima boysa
  • Zagi
    9.3k
    Dio te podloge je i da im SDu pucaju u šajbu, a voditelj skautske službe se pokupio unutar mjesec dana.
    Mulj je tam dubok, nije to jednostavno mjesto za raditi.
  • Keyser Soze
    12.6k
    Toni Dadic je taj sudac
  • JMastermind
    426
    Htjedoh napisati da je ovaj Tuya s tim dijagonalama Bernauer s temua, ali kad malo razmisliš... Bernauer je Bernauer s temua.
  • tp1997
    990
    Rijeka bez Smolčića, Pašalića, Galešića, kartoniranog Fruka rutinski rješava Osijek. Isti Osijek od kojeg smo izgubili prošle dvije utakmice, i koji nam je zabio 7 golova ove sezone.

Ta Rijeka je prva na tablici i ima jedan jedini poraz.

Nadam se, za vlastitu dobrobit a i za kvalitetu rasprave na Zoni, da više neću pročitati nijednu notornu glupost o tome kako će se Rijeka sama raspasti, nema ambiciju biti prvak, nije konkurent, i (osobni favorit) zapravo treba za nju navijati da stavi pritisak na tovare.

Iste imbecilizme smo slušali prošle sezone,a znamo gdje se i protiv koga spašavala titula. Dosta je hiperfiksacije na tovare, nisu konkurent, a jasno je tko jest.
  • Hectorharatti
    300
    Rijeka ima dva poraza
  • veselko tenžera
    4.2k
    Dobro, ne mogu nam se poklopiti baš svi rezultati. Nešto ćemo morati i sami.

Ipak, ne može čovjek ne primijetiti Hernanija. Protiv nas lijeva vanjska s bočne linije šesnaesterca, savršen luk i od stative u gol. Ovdje na metar i pol od gola, lopta pada za idealan udarac glavom, on udara glavom i pogađa svoje rame :monkey:
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Ta Rijeka je prva na tablici i ima jedan jedini poraz.tp1997

2 poraza
  • din
    631
    Mi moramo pokazati u sljedeća dva kola tko je prvak. Opće me ne zanima gdje igramo. Mi ove sezone nismo pobijedili ni Rijeku, ni Hajduk, ovo je sad naša liga prvaka.
  • Omake
    5.9k
    Povratak boga nogometa, Kemala Ademija!
  • tp1997
    990
    Tocno, moja greska, Istra i Varazdin. Isprike.

Poanta i dalje stoji.
  • Crni86
    8.2k
    Ovi sarani se na nas napale kao da dolazi real, trce, skacu, lome, nema izgubljene lopte, a protiv svake druge ekipe zgledaju ekipa kojoj se neda zivjet.

Ozbiljno su mi se poceli gadit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.