• Kujtim Shalla
    4.1k
    Mi ne smijemo izgubiti u rijeci. Rijeka može igrati opuštenije.,ima prednost domaće atmosfere. Bit će teško tamo. Baš utakmica kakva nam treba da definitivno sazrijemo ko momčad. Za Cannavara najveći ispit,za dečke. Vjerujem da će se izboriti za pobjedu i odigrati najbolju utakmicu do sad . Kanga ,Kule zabili baš pred Derby . Idemo jako ,da svi ozdrave ,osvježe se ,i pokažu pravo lice
  • tp1997
    990
    Ni približno ista situacija, ni približno da bi se usporedila.don

Gotovo je ista. Rijeka nema ambicije, Mišković nema ambicije, raspast će se, nemaju kadar...sve smo to isto, riječ za riječ, slušali prošle godine. Prvi su, imaju najbolju obranu lige, prošle su skoro dvije trećine prvenstva, mi porazom kod njih (a nemamo pobjedu protiv njih ove godine) idemo na -7, a neki i dalje uspijevaju sebe uvjeriti u priču o "dugoročnom razmišljanju". Svaka čast.

zanima me kakva je i kolika ta dijagnoza da nazivaš ljude bolesnim jer imaju svoje mišljenje kako će se stvari odvit i na koji način.don
    Tolika opsjednutost rivalom je tovarsko ponašanje. Jebeš to što je Rijeka najozbijniji konkurent za titulu, bitno samo da je tovarima pritisak. Meni nije normalno biti fokusiraniji na to da tovari ne osvoje nego da mi osvojimo. Shodno tome nije ni normalno ijednom Dinamovom rivalu htjeti išta osim poraza.

Jebe mi se tko će osvojiti ako ne osvoji Dinamo. Dinamo je na prvom mjestu, i samo Dinamo.
  • Ludovic IX
    8.1k
    Svaki seoski klub se napali na prvoligaša..tako se i Osijek i bilo koji klub u HNL-u napali na dinamo. Ne kužim to čuđenje stalno zašto osijek igra ko na duracell baterijama protiv nas a protiv ostalih ko na onim baterijama od 8 komada za 1 euro u teddyu.

Mi smo ti koji dozvolimo to, koji umjesto da od prve minute pokažemo koji klub pobjeđuje milan, salzburg, betis itd a koji ne može neke kazahstance.

Iz istog razloga, mi igramo bolje protiv Milana nego protiv hajduka. Naši igrači u utakmicu HNLa ulaze sa mišlju "ajmo ovo odraditi" a ne "ajmo da im se najebemo majke"
  • Krizy
    52.9k
    Coppitelliju puna usta Dinama: "znate dobili smo Dinamo", "jako dobro smo odigrali protiv Dinama". A gdje ste bili zadnja dva kola?NVKOD

Sezona ocijenjena kao uspješna, ne moraju ni izboriti europska pretkola, bitno da su dobili Dinamo :rofl:
  • Izet Hajrović
    4k
    Sopić bi bio odlično rješenje za Osijek, još da dobije odriješene ruke po pitanju transfera i mogao bi vratiti Osijek u borbu za vrh sljedeće sezone. Samo, kako će šarani prihvatiti trenera koji javno izražava ljubav prema Dinamu?
  • Boycie
    2.3k
    JJ:
    Uremovicu su ruke u zraku vise od ovih sta idu na narodnjake.
    Da je elektroistra odradila svoj posao Hajduk bi izgubio.
  • don
    11.1k
    Gotovo je ista. Rijeka nema ambicije, Mišković nema ambicije, raspast će se, nemaju kadar...sve smo to isto, riječ za riječ, slušali prošle godine.tp1997

ne znan od koga si ti to sluša. ali sumnjam da više od dvoje ljudi.
    Sastav Rijeke prošle sezone; Labrović, Smolčić, Radeljić, Mitrović, Goda, Selahi, Pašalić, Hodža, Fruk, Pjaca, Ivanović, da ne nabrajan dosta jaku klupu.

volia bi upoznat tu osobu koja je prošle sezone govorila stvari poput ove.

Rijeka nema ambicije, Mišković nema ambicijetp1997

Rijeka je baš te sezone o kojoj pričaš i pokazale ogromne ambicije kada su doveli Pjacu, Fruka, Pašalića, Mirka Marića u situaciji di su imali već 2 napadača i tako dalje i tako dalje...
    a i svima nam je poznato da je Miško prošle sezone iša all in, ujedno i razlog zašto nemaju ambicije za ovu sezonu.

tako da te priče objesi mačku o rep.

Tolika opsjednutost rivalom je tovarsko ponašanjetp1997

opet ti sa tim nebulozama.... to nije opsjednutost rivalom već dugoročno razmišljanje i mišljenje nekoga kako će se sve odvit na kraju sezone, na kraju je isti cilj i tebi, i meni. Ti misliš da ćemo prije ovako do titule, a ja mislin da ćemo ovako. Šta te kopka toliko? Preskoči postove di se "druka" za rijeku i kraj.
  • Nolifer
    9.6k

Jel dotični komentiro onaj kung fu potez livaje?
  • tp1997
    990
    Ti misliš da ćemo prije ovako do titule, a ja mislin da ćemo ovakodon

Evo, iz čiste znatiželje i bez animoziteta, zašto?

Nisu izgubili nijednu derbi utakmicu, primili su samo 10 golova, čak i desetkovani rutinski rješavaju Osijek na pampersu, imaju benefit toga da im za vratom ne visi tovarska psihoza, i igraju daleko bolji nogomet od tovara. I da, kao što rekoh, prvi su. Nakon preko 20 kola.

Što, osim straha od tovarluka, ikoga navodi da vjeruje da je Rijeka manje ozbiljan konkurent, ili još gore, da za nju treba navijati?
  • Boycie
    2.3k
    nisam od pocetka gledao. Tesko, njemu se ne smije zamjerit.
  • Nolifer
    9.6k

A pretpostavio sam da je tako, isto sam se kasnije uključio...
  • Jay
    604
    Zasluzeno Rijeka, a ovom Kopitu pobjeda nad nama najveci uspjeh karijere. Kao treceligas koji nam zabije u kupu, odustane od nogometa i onda mu se cijela osobnost svodi na simpaticnu pricu kako je zabio gol Dinamu.
    Simpaticno i to da u studiju nisu uopce spomenuli klosara, u sazetku utakmice se samo navelo kako je Finac ostao u svlacionici. Ako ga ni Skomina ne spomene....
  • don
    11.1k
    Evo, iz čiste znatiželje i bez animoziteta, zašto?tp1997

već sto puta ispričana priča, neda mi se opet.

i igraju daleko bolji nogomet od tovara.tp1997

igraju bolji nogomet od tovara, ali to je vrlina koja nije baš za pohvalu, jer jedina ekipa koja ne igra bolji nogomet od tovara je Šibenik, doslovno jedina.
    a Rijeka ne igra ništa specijalno, jedina razlika u odnosu na nas je u pristupu i trci, isto ka šta i danas po meni nisu prikazali ništa hvale vrijedno, osim naravno pobjede.

Što, osim straha od tovarluka, ikoga navodi da vjeruje da je Rijeka manje ozbiljan konkurent,tp1997

nazovi to kako oćeš, ali u situaciji di u sezoni igraš 2 derbija u splitu, jedna pobjeda u 5 godina na titu di su za njih igrali polu-igrači a kod nas većinom reprezentativci mi je dovoljan razlog za oprez, budući i da pobjedom nad hajdukom u Maksimiru, moramo osvojit bod(ove) na poljudu da bi ih prestigli. S obziron da je to teži put, mišljenja san da ćemo do cilja lakše i brže doći gori navedenim putem. Na kraju ćemo vidit ko je ima ispravno mišljenje.
  • veselko tenžera
    4.2k
    Rijeka je bod ispred Hajduka, ne 10 bodova. Slažem se s tobom da na terenu izgledaju bolje od Hajduka.

Ono što Rijeka nema je da njihov najbolji igrač koji u 10 godina karijere ima prosjek od jednog kartona svakih 120 minuta u HNLu ne smije dobiti karton. Lupa ljude laktom i radi jiu jitsu obaranja i sudac se pravi slijep.
    Rijeka nema to da delegacija HNSa dolazi da tog igrača moli da se vrati u reprezentaciju iako joj realno ne treba.
    Rijeka nema 6-7 poklonjenih bodova u prve 3 domaće utakmice prvenstva.
    Rijeka nema glavnog urednika sportskog programa HRTa koji okreće narativ cijeloj državi tako da se Dinama gura čak i kad ga se ošteti.
    Rijeka ne može dobiti politički poguranac ako bude u par bodova.

Svaka čast na prikazanom na terenu, ali gledajući sveukupno oni nisu najveći konkurent.
  • Medvedgrad
    476
    Sopić bi bio odlično rješenje za Osijek, još da dobije odriješene ruke po pitanju transfera i mogao bi vratiti Osijek u borbu za vrh sljedeće sezone. Samo, kako će šarani prihvatiti trenera koji javno izražava ljubav prema Dinamu?Izet Hajrović

Budu mu fućkali pri svakom kontaktu s loptom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.