Ni približno ista situacija, ni približno da bi se usporedila. — don
Tolika opsjednutost rivalom je tovarsko ponašanje. Jebeš to što je Rijeka najozbijniji konkurent za titulu, bitno samo da je tovarima pritisak. Meni nije normalno biti fokusiraniji na to da tovari ne osvoje nego da mi osvojimo. Shodno tome nije ni normalno ijednom Dinamovom rivalu htjeti išta osim poraza.zanima me kakva je i kolika ta dijagnoza da nazivaš ljude bolesnim jer imaju svoje mišljenje kako će se stvari odvit i na koji način. — don
Gotovo je ista. Rijeka nema ambicije, Mišković nema ambicije, raspast će se, nemaju kadar...sve smo to isto, riječ za riječ, slušali prošle godine. — tp1997
Rijeka nema ambicije, Mišković nema ambicije — tp1997
Tolika opsjednutost rivalom je tovarsko ponašanje — tp1997
Ti misliš da ćemo prije ovako do titule, a ja mislin da ćemo ovako — don
Evo, iz čiste znatiželje i bez animoziteta, zašto? — tp1997
i igraju daleko bolji nogomet od tovara. — tp1997
Što, osim straha od tovarluka, ikoga navodi da vjeruje da je Rijeka manje ozbiljan konkurent, — tp1997
Sopić bi bio odlično rješenje za Osijek, još da dobije odriješene ruke po pitanju transfera i mogao bi vratiti Osijek u borbu za vrh sljedeće sezone. Samo, kako će šarani prihvatiti trenera koji javno izražava ljubav prema Dinamu? — Izet Hajrović
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.