• Kujtim Shalla
    4.1k
    Ovaj Belcar pokretljiv kao Antolić i Bulat ,lagani kas
  • Droljo
    12.4k
    Pa ono, nije doveden da bude pojačanje, nego popuna i panic buy zamjena za ozljeđenog igrača.M94

Ak bumo za takve davali milju i pol eura nebumo dugo i daleko...
    Moglo se za puno manje dovesti veznog igrača iz druge lige ili bosne, slovenije. I mlađeg...
  • Peškaman
    6.1k
    Rijeka navodno zainteresirana za desnog beka Veleža, Ante Oreč.
  • Cif
    238
    ovaj još nije odigrao niti minutu za Dinamo a već bu bolje pojačanje.Ti nisi baš čisti u glavi
  • Orc123
    10.7k
    ne znam ja sam ga dosta gledao ali on meni i dalje jos nije kapacitet za Dinamo, kaj najgore on nije 6ica...a mi trebamo 6icu a ne jos jednu 8icu....
    Al dobeo, daj Boze da postane najbolje pojacanje ikad ali i ja sam skeptican ......meni je to vise transfer bio za ljeto ako odrzi kontinuitet igara jer mu ovo tek prva prava polusezona.....
  • Blueshadow86
    2.6k
    Danas Mađari i Momci sa Kvarnera.
    Prognoze? Želje? :rofl:
    Sibirski plavac

Pobjeda Osijeka, bez dileme.
    Bili bi time na -3 i na -1. Ujedno bi poraslo samopouzdanje Osijeka koji igra iduće kolo s tovarima, a Rijeci narušeno samopouzdanje jer igraju s nama.
  • Droljo
    12.4k
    Rogasarenicvjetic

Misliš na roga kojeg smo splitu platili 5 mil eura? Kojeg smo prodali u Napoli za (ukupno) 15 milijuna te kojeg je napoli prodao za 15 mil. Netko tu opasno preplaćuje igrača... :snicker:
  • rokikaciga
    492
    Samo da ne dobije žuti :lol:
  • sarenicvjetic
    16
    pa dobro to je tvoje legitimno razmišljanje,jedva cekas los početak da možeš nakenjat Kak nije pojačanje.
    Ali da pratiš nogomet i gledaš tog igrača znao bi o čemu pričam,ili možda nebi,meni svejedno. Vise bi volio da si mi naveo zašto nebi bio pojačanje,nego ovako spuštati svaki komentar bez argumenata,to govori dovoljno o tebi.
  • sarenicvjetic
    16
    piše veliki U brate,u ovom trenutku je bolji,rog je to bio prije 9 godina..
  • Orc123
    10.7k
    cek zar ti to ne radis trenurno sa navedenim igracima? Npr. Kangu....koji dosao prije 3 tj. I ostavio vise nego dobar dojam.....nisi malo kontradiktoran?

Kaj se tice Belcara, ako dođe daj Boze da bude Upgrade u odnosu na sve nase vezne igrace...mislim da nitko nece biti sretniji od nas navijaca.
  • Cif
    238
    dibidus gdje sam ja rekao riječ protiv belcara.Mislim da je dobar igrač ali i bolji su se izgubili u Dinamo.Svaki post ti je sračkanje po Dinamovim igračima.Posebno po strancima
  • sarenicvjetic
    16
    Ljudi kaj vi neznate citat upise? Napisao sam da će bit veće pojačanje od gore navedenih!
    Ne da su ti igrači loši,niti srao po nikome,daj se malo manite negative..
    Molim da mi pokažete di sam rekao da Kanga ne valja ili slicno?
  • Jay
    595
    X nam je super, tako i sarani ostaju kao u borbi pa neka ne skinu gace iduci vikend. Ne vjerujem Madarima, a Rijeka ima nas na Rujevici iduce kolo, ne znam bas da mogu izgubiti 4 utakmice u nizu.
  • Eduardo
    22.5k
    Moglo se za puno manje dovesti veznog igrača iz druge lige ili bosneDroljo

Za 250.000€?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.