• vjeko1701
    17.7k
    Zaboravio si Kalika i Pršira
  • don
    15.2k
    Jesu im se priključili reprezentativci?Daliban

ne, a ima ih dosta koji su falili danas
  • Droljo
    20.3k
    stvaraju pseudotranzicijeDaliban

Kae to?
  • Daliban
    4.1k

Kao ono što smo mi stvarali u prijateljskoj protiv Portugala. Navlačenje pritiska i brzi izlazak u otvoreni prostor između zadnje linije i linije presinga pas igrom. Izgleda kao da izlaze u kontru, ali u biti nema tranzicije.

Nije to jedini način na koji igraju, multidimenzionalnije je, ali ako su izgledali kao da se zajebavaju u zadnjoj liniji onda su vjerojatno to radili. Onako, De Zerbijevski to znaju raditi.
  • vjeko1701
    17.7k
    Kolko je na kraju završilo?
  • Peškaman
    7.5k
    Matej Mitrović novi igrač Al Ahlia iz Dohe gdje je Bišćan trener.
  • vjeko1701
    17.7k
    Cccc, Igore, uzmi nekog našeg viška za koji milijun...nije da nemaju tamo.
  • vjeko1701
    17.7k
    Ma Topić je mlad i na posudbi...ali mislim da bi Moha tamo razbio ligu, Emreli bi se sigurno snašao a Bočkaj bi bio najbolji asistent lige. Jel ne bi bilo pošteno nekih 6M za sva tri. Plus, već se znaju iz Dinama.
  • rioda
    9.9k
    "Predsjednik i ljudi u klubu znaju da ne želim igrače koji su pisali nogometnu povijest. Želim igrače koji su dobri za moj stil nogometa, funkcionalne i brze koji su spremni nositi se s pritiskom 25-30 tisuća ljudi. Čekam dvojicu krilnih napadača, a onda ćemo vidjeti. Radimo na dovođenju krilnih napadača.

Šaljemo ponude, neki od njih žele previše novaca... Nadamo se da će dvojica krilnih napadača uskoro doći u klub.

Najvažnije je da ne dovedemo igrača samo da ga dovedemo. To nije dobro. Treba pogriješiti što je manje moguće. U Italiji postoje krilni napadači, ali kako se kaže u mom kraju svećenik neće držati misu ako mu ne platiš", zaključio je trener Hajduka.

Čini mi se da je Gattuso otkrio dosta stvari onako između redaka :sweat:
  • Droljo
    20.3k
    Čini mi se da je Gattuso otkrio dosta stvari onako između redaka :sweat:rioda

I on bi rakete gospodin...
  • GaijiZG
    2k
    Na sportnetu tovari nešto seru po Srni. Pa šta im se on zamjerio, što je igrao za repku?
  • The Undertaker
    8.5k
    Torcida je tražila da bojkotira reprezentaciju a on ih je odjebao.
  • Eduardo
    25.6k

No, još skandaloznije od politike HNS-a jest to što je Torcida prozvala bivšeg kapetana Hajduka, a sada reprezentacije i Šahtara, Darija Srnu. Kažu da je on veliki krivac što reprezentacija ne igra u Splitu.

Torcida je napisala:

"Poseban pozdrav našem kapetanu, koji se pravi blesav i svojim jeftinim izjavama pokušava skinuti bilo kakvu odgovornost sa sebe. Da si stvarno želio pomoći, mogao si koristeći svoj položaj sve ove godine progovoriti o problemima hrvatskog nogometa, ali umjesto djelovanja i posredovanja u rješavanju tih problema, izabrao si zabijanje glave u pijesak.

Svojim pasivnim držanjem podržao si sve što HNS godinama radi. Ne uzimaj Hajduk u usta, jer nisi dostojan toga."
  • eol12
    774
    Ak im posudi džabe krilo opet bude lik hajdučko srce, klasično njihovo ponašanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet