• Dino
    3.2k

Meni je ovo bilo neugodno za gledat, ko reklama s pocetka 2000ih :lol: :lol:
  • Sibirski plavac
    3.1k
    Nemoš ti to razumit. Avangarda, esencija brale. Svi ih samo kopiraju...
  • NVKOD
    2.4k
    Hajduk doveo napadača, a u videu predstavljanja su i svi njegovi golovi u posljednjih godinu dana:Krizy

Krindž. Susramlje.
  • E46
    1.1k
    Ne znam samo odakle pare
  • jedan u nizu
    11k
    Nije da je nas novopridosli napadac zabio nesto vise golova ove sezone. (znam da godina i sezona nisu isto).
  • don
    10.1k
    Ne znam samo odakle pareE46

kakve pare ti tribaju za ovu posudbu?

Nije da je nas novopridosli napadac zabio nesto vise golova ove sezone.jedan u nizu

barem ima bolji CV i statistiku u njemu od ovog.
  • DrawTube
    5.9k

Ne znam samo odakle pare

Prodaja Vuskovica
  • E46
    1.1k
    pa moras ga platit dat mu placu nece mu sunderland davat punu placu a igra za drugi klub, a i sigurno nesto za posudbu.
  • E46
    1.1k
    Okej prodaja vuskovica ali vec si u mi usu 12,13 milijuna. Ako ne osvojis naslov itd ne kvalicificiras se u europu kog ces prodat opet.
  • DrawTube
    5.9k

prodat ce Vuskovica i 2. put i 3. put i 4. put

Covjek je naprosto neogranicen izvor novaca kaj da ti kazem
  • Krizy
    51k
    Nije da je nas novopridosli napadac zabio nesto vise golova ove sezone. (znam da godina i sezona nisu isto).jedan u nizu

Post je usmjeren na novinare zbog potpuno različitih natpisa, što se može vidjeti u slikama ispod.

Rusyn nije zabio godinu dana, a u posljednje dvije godine zabio je 3 gola.
    U karijeri ukupno 34 gola s 26 godina. Od toga 32 u Ukrajini.

Kanga nije zabio 9 mjeseci, a u posljednje dvije godine zabio je 12 golova.
    U karijeri ukupno 44 gola s 26 godina. Od toga 19 u Švicarskoj i 12 u Belgiji.

Novinari Kangu predstavljaju kao najveći mogući škart, dok Rusyna predstavljaju normalno.

Screenshot-20250125-215426-Fun-Pic.png

Screenshot-20250125-215734-Fun-Pic.png
  • vjeko1701
    11.7k
    Ova slika s njihovog predstavljanja - trepni dva put ak si otet.
  • Omake
    5.2k
    U zadnjih devet utakmica na poljudu između hajduka i belupa, pet crvenih. Zanimljivo...
  • DrawTube
    5.9k
    Sve manje od slavnog preokreta iz 2 u 1 uz gol cace baluna u 78' bi me zacudilo

Također unosenje u facu sucu +8.5
  • Sibirski plavac
    3.1k
    X bi me osobno zadovoljio. I u Rijeci i u Splitu. U pobjede njihovih protivnika ne vjerujem, ali se nadam. :cool:
    Slaven lijepo igra, "nezgodan je", a opet na Rujevici centar nisu prešli. Nadam se boljoj tekmi s njihove strane danas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.