• dinamozivivjecno
    2.7k
    evo sad se vratio prijenos
  • Zagi
    9.9k
    Gdje je mali Čaić, ozljeda?
  • Crni86
    11.4k
    Teren nakon prve kise u gorici izgleda dosta lose. Sve me strah na sta ce teren liciti u 12. mjesecu ili pocetkom druge polusezone…
  • wolfgang14
    2.3k
    Bomba jankovića
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Rijeka prva, Hajduk drugi, Dinamo treći.
    Poznato? :wink:
  • NORTE
    16.3k
    Rijeka prva na tablici nakon 6 kola.
    Sad im na Rujevicu dolazi Neretvanac u kupu, onda Šibenik pa Hajduk.
    Nadam se da će Rijeka tu uzet sve tri pobjede.

Ali ono što mi je i dalje nevjerojatno je kako je iz situacije teškog ponora u kojem je krah i kolaps Hajduka bio samo pitanje sata oni su se na Maksimiru izdigli na vrh tablice i započeli novu veliku euforiju.

Znači iz totalnog blata oni su opet konkurenti za titulu.
    Nevjerojatno nešto šta smo mi njima dozvolili.
  • MarK
    978
    što ti je međusobni dvoboj. O ugodnih plus 5 do minus 1 može odlučiti 1 gol sa jedne ili druge strane.
  • Eduardo
    24.5k
    Znači iz totalnog blata oni su opet konkurenti za titulu.NORTE

nakon 6 kolaNORTE

Još su oni daleko od legitimnog konkurenta.
  • Hectorharatti
    310
    nisi mi bas jasan kako se nadas pobijedi rijeke nad šibenikom al ajde.
  • don
    13.4k
    nadam se i ja, Rijeka nema kapacitete za držat prvo mjesto u kontiniutetu kao prošle sezone ali neko vrijeme može i bolje oni nego da gledam ionako već veliko orgijanje tovara.
  • xavier
    12.1k
    O ugodnih plus 5 do minus 1MarK

Od kojih to plus 5? Kad je bilo plus 5?

Ovo je klasična greška u logici. Nije bilo plus 5 nego plus 2. Problem je u tome što je dobar dio navijača (ok, to je naravno manji problem), ali očito i Jakir i igrači (e to JE problem), uzeo zdravo za gotovo da je pobjeda sigurna i da smo već na tih plus 5.

To je kao kad netko uloži 5 eura na kladionici, promaši jedan par za 200 eura i onda kaže "izgubio sam 200 eura zbog toga i toga". Ne, nisi izgubio 200 eura jer ih nisi nikad ni imao. Da bi ih imao, morali su se poklopiti rezultati koji se očito nisu poklopili.
  • Jurki
    17.6k
    Ne znam kaj Jakir i strucni stozer rade. Ali je postalo tocno da se Jakir usere kad vidi tovare na suprotnoj strani.
    Da gledamo od kad je sjeo na klupu Rijeke
    Ima dvije pobjede 1:2 i 2:0. i poraz 1:0.
    Na klupi Dinama ima odigranih 5 derbija i 2 pobjede, 1 nerijesena i 2 poraza.
    Svaki derbi potpise na isti.. pickast pristup.
    Ukupno ima 8 utakmica 4 pobjede, 1 nerijesena i 3 poraza.
    13 od 24 boda.. niti 50 posto.
    Ovakav skor je u hnlu protiv bilokojeg protivnika jako los.
    1,62 boda po utakmici.
    Rijeka je zabila 4 pogotka u 3 tekme, a Dinamo u 5 utakmica 2 pogotka.
    S tim da smo u obje te dobivene utakmice visili ko luster i samo sreca, luđak Nevistic i Bernauer su sprijecili da cigani ne izjednace.
    Da uzmemo u obzir momentum i snagu ekipa.. Jakire :down:
  • mali M
    7.7k
    Ma joj, na stranu sve, početak je sezone, svi smo blizu, Dinamu će neko vrijeme fokus biti na dva fronta i tu se Ri i St mogu igrati sa nama u pješčaniku, čim se uozbiljimo prestane to biti neka bitka. Svake godine je isto i neznam zašto se sad tu neki čude... Bit će to okej, ali da, Jakir ima preširok i prejak kadar da bi se ovako sramotio
  • xavier
    12.1k

To o dva fronta stoji, ali s druge strane, mi smo u petak igrali u najjačem sastavu koji je bio dosta odmoran. Ne bih ništa rekao da smo igrali bez 3-4 igrača koje smo odmarali za Munchen. Naravno, tokom jeseni bit će takvih utakmica gdje ćemo igrati u kombiniranom sastavu i onda možemo reći "to je cijena igranja na 2 fronta", ali za petak to nije i ne može biti opravdanje.
  • mali M
    7.7k
    ma je, slažem se... Al rijetko kad od početka sezone gazimo sve redom... Ali poprati i ostatak mog upisa koji sam završio sa "ali da, Jakir ima preširok i prejak kadar da bi se ovako sramotio"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.