• Daliban
    4.1k
    Dabro. :rofl:
  • hardek
    4.2k
    Ne vidim kako Loksa može do golova trenutno. Jedino Mudri tu nešto može iskemijat. Fale im jako Krivak, Canjuga i ti malo moderniji igrači. Uopće ne kužim šta Čabraja oće postić s ovim Vranjkovićem na krilu
  • Nogo
    5.5k
    Mogao bi Čabraja biti treći trener na burzi rada.
  • Jaro
    9.1k
    a bili bi debili da ga steraju nakon prve krize... Nova oslabljena momcad, nije da su zaostali previse...
  • dmil
    436
    a nije i da su mu rasprodali pola ekipe
  • hardek
    4.2k
    Nemoš čovjeku ništa reći, roster im je krš. Moralo se i to jednom desiti, iako da nema ozljeda Krivaka i Canjuge imali bi koji bod više.
  • GaijiZG
    2k
    Eto, sad s 2 sudačka poguranca Hajduk je na -2, umjesto -6.
  • NB86
    15.9k
    Kog boli kurac
  • Peškaman
    6.1k
    Dobijemo ih iduću i na -5 su.
  • Mali Zeus
    16.1k
    Malo me brine derbi. Oni jesu loši, ali ipak ne baš tako loši kako se prikazuje, a s druge strani smo mi dobri, ali jučerašnja tekma je dokazala da ipak nismo atomski i nepobjedivi. U derbiju je sve moguće. MIslim, faforiti smo mi bez daljnjega, treba iskoristiti to kaj su nesigurni u sebe i taj kaos kod njih, stisnuti ih od prve minute da bude kao prošle godine 4:0.
  • E46
    1.2k
    Mi jesmo atomski i nepobjedivi samo imamo problem da pola igraca od jucer zvjezdica neda im se igrat hnl jer znaju da ce s pola snage osvojit tu jadnu ligu.
  • Mali Zeus
    16.1k
    ↪Mali Zeus Mi jesmo atomski i nepobjedivi samo imamo problem da pola igraca od jucer zvjezdica neda im se igrat hnl jer znaju da ce s pola snage osvojit tu jadnu ligu.E46

Ne bih se složio.
  • Mr Anderson
    10.8k
    Mario Kovačević novi trener Slavena. Sopa ih odbio.
  • Ivdzo11
    5.7k
    Dogan i Lind iz Midtjyllanda sutra potpisuju za Rijeku

Lind krilo, ostaje upitna situacija sa Menalom nakon dogovora sa Lindom...
  • jedan u nizu
    11.8k
    Mario Kovačević novi trener Slavena. Sopa ih odbio.Mr Anderson

Neka mu je sretno!
    Najvazniju bitku je pobijedio, ostale ce doci kad-tad :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.