• Paggini
    45.4k
    nisu usporedive utakmice od prije pola godine sa onom koja osigurava naslov.don

Brate, diši stvarno, fiksiraš cijelo vrijeme scenarije u glavi - e sad će hajduk zabiti gol, evo sad će ppbojediti, sve je gotovo, gorica ce im pustiti, sad će ovo, sad ce ono.

Šta nije i istra tovarska sluga? Kako to da ih oni šibaju stalno?
  • Benito
    1.2k
    Joooj...ne mogu više, glava mi ne može ovo izdržat...puknut ću
  • ŽacZgb
    216
    Nadao sam se da će Rijeka okrenut,pa za moj psihički mir kao ok spljugali smo,ali Rijeka je tak i tak dobila… Kakvu smo mi danas šansu propustili,u nedjelju bi lovili prvo mjesto. Tuga!
  • Agramc
    45
    Ima li nade? :sweat:
  • tp1997
    1.2k
    Najgore je što smo još živi. I opet se nadamo.

Do idućeg vikenda.
  • don
    12.5k
    Rijeka će bit 7 bodova iza nas na kraju, i to samo zato jer smo mi kriminalni. Inače 15.don

najprecijenjija ekipa lige. Teško je za prepoznat ko je lošiji, igrači Rijeke ili pak njihov "trener".
    fiksiraš cijelo vrijeme scenarije u glavPaggini

šta tebe briga jel ja fiksiram scenarije ili nisan? Ako spamam, rješi, ako nisan onda ignoriraj.
  • mlinchica
    2.8k
    :lol:
    miša vam malog lijenog, kaj ste nam napravili!
    Skurilo me goričko sunce, pijem jbnu toplu Colu točenu iz plastične boce i gledam kako se zagrijavate po tratinčicama… pa onda u čudu i dalje gledam kako nevolj(e)no razmišljate jel bi lijevo ili desno ili natrag.

Ali zato mi osmjeh vraćaju tovari, daruju nas Osječani…

Ajmo opet, nahranite nas još jedan krug.
  • Blueshadow86
    3k
    Ovo je dobro. Konačno će se Osječani malo napuniti samopouzdanjem za magarad iduće kolo.
  • Facke
    5.7k
    Kak vam se jos navek da ovde zmisljati neke teorije kak bu neki igrac ili neki klub igral protiv Hajduka? Nije mi jasne. I Rijeka i Hajduk nam se nudiju celu al celu sezonu i mi nisme nist od toga koristili. Saki pot kad sme mi mogli dojt na -1 ili na iste bodove mi sme ga zasrali. Zasluzene sme na trecem mestu. Potpune zasluzene.

Kulke pot sme napisali "e sad budu krenuli decki, sad budu , sad je taj trenutak" i kaj je na kraju? Kurcina.
    Nasi igraci su dobili dost prilika da popraviju stvari. Al nisu v stanju. Tak da prestaniste stim glupostima kak bu Banic igral, kak bu Mikanovic igral ili bile teri drugi igrac.
  • tp1997
    1.2k
    Rijeka će nakon ovog kola biti prva na tablici, pet kola prije kraja. Daj prekini s tim podcjenjivanjem.
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Očekujem poraz ili x magaradi na Opusu, naša (na neku foru) pobjeda protiv Rijeke, nabrijavanje i euforija je opet tu, "što ako uspijemo" i te spike, i onda opet ide lagano prizemljenje na WC šolji gdje naši igrači već godinama iz nekog razloga (izuzev lani kad smo dobilo 0 1) dobiju sraćku kao da igraju na La Bomboneri ili Celtic parku, i nekakvih 1 0 za magarad, čak ne očekujem da će zabiti Bog baluna nego nekakav Kalik ili Rusin. Takvi nam uglavnom meću u derbijima.

Nadam se da će me naši demantirati. :pray:
  • Paggini
    45.4k
    Doslovno da sam ja gospodin HNS, napravio bih turnir sa Istrom, Varazdinom, Belupom i Šibenikom, pobjednik je prvak HNLa, jer bilo tko drugi je sramota
  • ElDorado
    3.2k
    Perković nemre motivirati doslovce nikoga
  • Boycie
    2.6k
    Barem x da smo odigrali u ovoj situaciji, vec bi bilo lakse...
  • Srelee
    59
    Bolje je da je ovo osijek izgubio pa da im gori protiv hajduka al eto...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.