• Praskaton
    4.3k
    Nemamo mi šanse protiv Rijeke i Hajduka.Jednostavno njihova energija i želja je puno veća i jača.To vidi svatko tko prati hnl.
    Ovdje više kvaliteta ne igra ulogu nego psiha,motivacija,zdravstveno stanje...
    Na punom poljudu ova skupina nazovi sportaša predvođeni briljantnim strategom i slavnim seratorima će spustit gaće u maniri Kange
  • Kruno
    868
    Al kladionice fino namjestaju.
  • Zagi
    9.5k
    Neki maju strah od uspjeha, neki strah od neuspjeha.
    Jebo me pas, Riječani i tovari imaju oba.

Kada im se približimo, useritis.
    Kada imaju šanse konačno se odvojiti, opet pune gaće.

A ništ, ajmo opet. "A što ako ... "
    Ma idite u onu stvar.
  • Orc123
    11.3k
    bez brige, ne lupaju.,..
  • KtcGoat
    480
    Sad sam vidio listic od nekog lika:Gorica,Istra,Osijek,Crystal Palace, uplata 5e, dobitak 20tisuca
  • reziser
    7.3k
    Dok god ima teorije- ja vjerujem
  • Ritam Ulice
    161
    buraz ovakve golove je nemoguce namjestit.
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Na punom poljudu ova skupina nazovi sportaša predvođeni briljantnim strategom i slavnim seratorima će spustit gaće u maniri KangePraskaton

Ovo mi nikad neće biti jasno. Naši su u stanju odigrati dobro (nekad čak i pobjediti) na vrućim europskim terenima,a na jebenoj WC šolji koja osim pjevanja "Dalmacijoooo" prije tekme nema ni a od jebene atmosfere, naši se useru kao da su istrčali na El Monumental ili Bomboneru...
  • emilperska
    9.7k
    Desit ce se ono najgore u nedjelju..

Mi cemo dobit ove riječke pičkice. Jogurt ce dobit Osijek. Na titu jedan miroljubiv X i klosari će osvojit naslov s 11 bodova u zadnjem krugu natjecanja. Jebem im sve do sedmog pokoljenja i nama koji smo omogućili te orgije na Rivi 24.5.
  • Jurki
    16.9k
    Sad sam vidio listic od nekog lika:Gorica,Istra,Osijek,Crystal Palace, uplata 5e, dobitak 20tisucaKtcGoat

Znamo da @Droljo ili moja malenkost nismo sigurno to uplatili :rofl:
  • Rakovica1986
    1k
    Obolit ću na mozak od ove sezone. Završi više pa kako god kurvo.
  • Sibirski plavac
    4.9k
    Jogurt ce dobit Osijekemilperska

Ne vjeruješ barem u nekakav x? Nakon ovakve tekme Osijeka večeras, čak sam dobio neku malu dozu optimizma za njihovu tekmu protiv magaradi.
  • prefontaine
    1.7k

Prijatelju, a znaš li što je najzalosnije? To što i oni to govore za nas!
    Oni sad govore "nije problem izgubit, ali u nas nema krvi, borbe, dispeta. Pogledajte dinama, napadaju, pucaju, trude se, a vidi ove naše"

Uglavnom, stvar je perspektive.

Trenutno sam u fazi da mi je bitno da hajduk ne osvoji, jer u ovakvim okolnostima i sa ovolikim prosjekom bodova, mene je sramota da je moj klub prvak. Možda sutra, kad se otrijeznim, ću opet počet vjerovati u ovu nakupinu nogometaša, ali do tada... Ne hvala. Treba nam kompletan remont, pa i po cijenu gubitka (ovakvog) naslova
  • Str1nger Bell
    1.9k
    Teško mi je zamisliti goru kombinaciju od gostovanja na poljudu gdje nas vodi Sandro Perkovic.
  • The Octopus
    266
    Mozda na tribinama, ali na terenu mi je jednostavno ne spojivo nabrijano i Dinamova ekipa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.