• Georg Koch
    5.8k
    Dugo, dugo mi se igra ekipe i sami rukopis trenera nije vidio kao kod Garcijine Istre.
    Igraju najljepsi i najleprsaviji nogomet, za igrace ovih kvaliteta (koji su na papiru nominalno puno losiji od prve trojke barem) ovo je fascinantno.
    Svaka cast i treneru i momcima kako grizu :clap:
  • Toni90d
    1.7k
    Nakon ovoga, naši igrači zaslužuju šamare. *ebene primadone na terenu. :rage:
  • reziser
    7.3k
    oni su loši, ali smo mi još lošiji....tragično
  • NVKOD
    4.4k
    Gonzalo Garcia - trener s mudima. Hladnokrvno pobijedi Osijek, u potpunosti razori nas i Riječane i pobijedi tovare na Poljudu. Svaka čast!
  • Nolifer
    10.6k
    Kome zvizdiš!? :rofl:
  • Dani Olmić
    1.3k
    Cak i da Osijek dobije Rijeku… sta nam to znaci?

Mi nemozemo truli Gorici dat gol u 97 min
  • Nogo
    6.1k
    Po meni neka Istra i Slaven odigraju majstoricu za prvenstvo i to bi bilo najpoštenije.
    Svaka čast Istri, a i Slaven :clap:
  • reziser
    7.3k
    kad m gledamo Istru kako igra, i onda vidim naše vucebatine kako se vuku po terenu...pitam se, tko je tu dinamo...
  • LA BOMBA
    85
    A sada slijedi show Menala na Rujevici.
  • KtcGoat
    480
    Istrijani drmnuli Nas,Rijeku i Hajduk prakticki za redom, gol razlika 6-0
  • sanjinlego
    3.8k
    Kakvi smo mi glupani, nista drugo.
  • GeneralNapoleon
    1.4k
    Ne znam cemu se opet zavaravamo. Ova nakupina preplacenih kukavica koje nazivamo igracima bi bila u stanju odigrat 5 utakmica za redom preko tolike kurcine da svih 5 popusimo. Ja u naslov ne polazem vise pola posto vjere. Da ovi izgube sve do kraja. Mi cemo uspjet ovo ispustit.
  • reziser
    7.3k
    danas smo mogli biti na minus 1....jebem ti kurcobolju i biranje utakmica....
  • Blueshadow86
    3k
    Jebote, tovari izgube, a mi čak ni bod nismo mogli izvući protiv Gorice koji bi u ovom trenutku puno značio. Kakve mimozice su ovi naši igrači pa to svijet nije vidio.
  • LA BOMBA
    85
    Istrijani drmnuli Nas,Rijeku i Hajduk prakticki za redom, gol razlika 6-0KtcGoat

Nadam se da završe u Europi, mogli bi napraviti u KL nešto slično kao Olimpija i Celje ako uzmu Europu ozbiljno sljedeće godine, a trebali bi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.