• NitkoBitan
    24k
    "Uglavnom, danas su brojni upiti na račun trenerovog statusa, pa kažimo da je Gattusova pozicija čvrsta, ništa se neće događati, on će do kraja pokušati dovesti 'bijele' do titule, te ovu temu time možemo zaključiti."

crying-happy.gif
  • Izet Hajrović
    4.5k
    Šok! Bog baluna iliti Marko Livaja više nije najbolji igrač lige. Prema Sofascore ocjeni Baturina je sada najbolji igrač lige, a prema riječima Zlatka Dalića Toni Fruk je najbolji igrač lige. Što ćemo sad?
  • plavi72
    1.3k
    Nastavimo pobjeđivati,uzdignuta čela,a prašina neka se diže...recept za fritule poslije tekme i neka su rakete prešle pola terena kad ne mogu igrači Hajduka su mi dva najjača konentara koja sam pročitao vezano za Jadranski derbi.
    Još 9 pobjeda u nizu i opustimo se zadnje kolo.
  • Crni86
    8.9k
    sofascore postaje zagrebacki medij :rofl:
  • Droljo
    13.5k
    Što ćemo sad?Izet Hajrović

Ništ....
  • Filip85
    45
    ako emisija postane sinonim za nered, cirkus i jeftini reality show,Mathiasovi Chageri

Jerry Springer :lol:
  • masacusec
    4.8k

Pa taj livaja jedino po čemu je eksponent jest činjenica da je glup ko kurac. Ovo ostalo oko njega sve je medijski produkt. Niti je on neki veliki hajdukovac niti on ima išta protiv nas...često se na terenu zna ponašati i sportskije od nekih drugih. Mediji su ga ilustrirali kao neku tovarsku silu protiv svih.
  • Neron53
    1.3k

Televiziji, emisiji, sponzorima te emisije/televizije.....je najvaznija gledanost. Tocka.
  • Filip85
    45
    Na stranu zajebancija, ali...
    Ako se dobro sjećam za vrijeme sir Alexa (2009/10 sezona) bila je priča da je United je Wiganu dao stimulaciju pred zadnje kolo
    Guinness

Navodno - to sam čitao jako davno - da je i iz Maksimira na Poljud otišla torba teška 200,000 DEM-a pred zadnje kolo u sezoni 95/96. ne bi li se 'ajduci dodatno motivirali za susret protiv Varteksa. Kažem, čitao davno, e sad, koliko tu ima istine....
  • Droljo
    13.5k
    Prema osijeku je otišla sigurno. Šifra krečak...
  • Filip85
    45
    Prema osijeku je otišla sigurno. Šifra krečak...Droljo

Pričao Vela u PI nakon te tekme nitko nije želio komentirati predstojeće finale kupa između osijeka i cibalije, pa njega dopalo...
  • ZgDLions
    827

I nitko nije htio suditi, pa dopalo Renu Sinovčića.
    :rofl:
  • dinamo u srcu
    1.9k
    U zadnjih 25godina

Rijeka 6kupova Hajduk 5kupova
    Rijeka 1naslov Hajduk 3 naslova

Ako osvoje duplu krunu imaju 7 kupova i 2 naslova. Praktički su uspješniji od Hajduka.

U Europi su također uspješniji u zadnjih 25godina.
  • DrawTube
    6.4k
    A to je 25 godina, u zadnjih 18 godina ih deru po svemu
  • Nogo
    5.9k

Ne znam gdje da stavim objavu.

Sopa, jedan od nas!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.