• KaJJe
    397

Kapa do poda.
    Realno, meni je muka od naših kikseva ove sezone makar smo još uvijek u igri. A ovi kompleksaši se svake godine nadaju, nekad su i blizu i na kraju samo fritule i gledanje proslava naše titule. I tak svake godine. Mora bit bolno...
  • Crni86
    8.9k
    Dole je stvarno tesko jednoumlje, svatko tko daje kritiku, tko se ne uklapa u njihovo razmisljanje bude stavljen pred rulju i da ga se popljuje.

Jedno je sta je jela debil pa vrijeda sve redom, ali iza toga ionako je u vecini stvari u pravu. Najskuplja momcad i najskuplji trener, a nikad gora igra. Po svim napisima jela je veci problem hajduka nego ovaj novi smjesni sd i gattuso. Isto je bilo i sa stimcem.

Zalosno je koliko su oni dole svojeglavi i zatupljeni, zato ce uvijek i prolaziti sve ispocetka i vrtit se na mjestu.
  • Danko
    1.7k
    Vjerovali ili ne, sad im je i ljubo kriv, kažu treba tražit izuzeće od komentiranja ... :lol:
  • FelceAzzurro
    241
    Zanimljiva je jedna stvar sto je rekao Gattuso kako mu ovaj uništava igrače sa svojim komentarima. Pazite koliko su oni labilni i mentalno jaki da ih jedna tetka iz Solina razjebe :lol: Zavrtimo tetki koju turu da još posoli:lol: Zanima me oće li tetka Jela pojačati svoje komentare nakon prijetnje talijanske strine. Najjači dio je, tetka priča na španjolskom, a strina na talijanskom :lol:
  • woo
    82
    Što ne gledaju Ćurkovića i onog drugog jazavca
  • BBB Sibenik
    5.5k
    Evo čak i ljigavac zalizani ušao u svlačionicu sudaca i 10 minuta pričali o utakmici i kriteriju suđenja...Benito

Raketa nemoj se sekirat otpast će ti kosa
  • Droljo
    13.5k
    2.8k
    Zar je moguće da si je jedan Rakitić dopustio da bude uz bok šljamovima kao što su Uremović i Livaja
    Blueshadow86

Livaja je pametniji od ove dvojice sto puta. Uvijek odmjeren u izjavama za medije i ne vadi se na nas, suce itd. Na terenu i kod slavlja druga priča ali ja nisam ništa loše čuo od njega kad priča u mikrofon... Megafon je drugo :lol:
  • rakurs
    885
    https://sportalo.hr/kolumna-budimo-realni-ima-li-nade-za-nas/

Ne mogu vjerovati da je netko s njihove strane sposoban napisati koliko toliko realan i normalan članak. Bez spominjanja sudaca, vanjskih neprijatelja...Neće autor na more ove godine.
  • Noel
    9.4k
    Ponedjeljak,kiks Hajduka za vikend,revanje magaradi i tema HNL na zoni. Jedna od najljepših stvari u životu. Predvečer kad se još malo zakuha tema moram si pivu i čips nabavit kad idem s posla..
  • JMastermind
    471
    autor je inače gradonačelnik malog gradića u Slavoniji imena Kutjevo. Mlad, progresivan, i rijetko normalan političar. Tako da uopće ne iznenađuje tekst.
  • Sava Krpa
    438
    "Iako je Hajduk jučer bio očajan, ne treba se praviti lud i zanemariti utjecaj suca Darija Bela na utakmicu. Popularno je svako žaljenje Hajduka na suce nazivati kmečanjem i to izrugivati, ali je notorna činjenica da je prošlih tjedan dana propagirana pokvarena i bezobrazna teza da Hajduk ima sudački poguranac iako to nema nikakvo uporište u stvarnosti i još manje logike za bilo koga tko poznaje odnose moći u hrvatskom nogometu"

Dio teksta iz sa Indeksa. Silov potpisnik i autor. Ovaj odlomak je šamar svim gledateljima SHNL-s koji nemaju problema sa dioptrijom!
  • mali M
    7k
    buraz, stavljaj navodnike kad pišeš citat, dobro da sam pročitao do kraja jer sam ti već htio odgovoriti. :rofl:
  • Sava Krpa
    438
    Isprike. Ispravio sam
  • tp1997
    1.1k
    Iako ću prvi reći da se od Silovljevih članaka najčešće dobije sraćka, ajde, treba biti fer i reći da je, izuzev ovog jednog odlomka, zapravo napisao jako realan tekst i pogodio u sridu sa skoro svim napisanim.

Raščerečio čovjek Gattusa, i to vrlo opravdano.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.