• Infinity
    18.5k

Pricamo o ovoj skupini klubova?

Hajduk: Sarajevo, Aris Limassol, HB Torshavn, AIK, Hammarby, Radnički 1923, Žalgiris*, Urartu*, Santa Coloma, Žilina, Zira, Černo More, Paksi, Floriana*, Ilves, Dungannon Swifts, i mnogi drugi

Pa Hajduk bi bio favorit protiv doslovno svih. AIK i Hammarby mozda zvuce strasno, ali su to u europakim okvirima klubovi jednako smijesni kao i Hajduk. U posljednjih deset godina zajedno imaju nastupa i grupi koliko i Hajduk sam. Nula.
  • PatrikDirektor
    43
    [ AIK i hammarby bi protiv dinama imali utakmicu 50 50 pa oni su protiv torshavna trebali popusiti bar s 3 razlike ljudi promasili 2 mrtvaca cerno more zilina paksi apsolutni favoriti protiv njih
  • Infinity
    18.5k
    AIK i hammarby bi protiv dinama imali utakmicu 50 50PatrikDirektor

Zar mislis da smo toliko losi? AIK godinama nije igrao grupu, Hammarby nije nikad. Takve ekipe ako mi ne bi prosli bilo bi svega.

cerno more zilina paksi apsolutni favoriti protiv njihPatrikDirektor

Isto sve sama krema europskog nogometa, ne znam tko je smjesniji. Pola foruma nije culo za Cerno More i Paksi, a ne bi ni za Zilinu da im se jednom nije posrecio taj Hajduk. Sutra Hajduka mozda moze proci i Santa Coloma, ali to ne znaci da su unaprijed favoriti, kao sto ne znaci da bi par sezona bili favoriti na osnovu tog prolaza. Hajduk je jaci od svih nabrojanih ekipa i definitivno ne bih ocekivao da ce ispasti od nekoga od njih. I mi smo ispadali od Shekderbeua, patili se s Grenlandom, vise puta nas izbacivao Sheriff, samarao nas Ballkani, pa to ne znaci da cemo se sutra podcijeniti i reci da su te ekipe na osnovu toga favoriti protiv nas. Naravno, iznenadjenja su uvijek moguca.
  • PatrikDirektor
    43
    protiv paksija nebi imali gram sanse mladi igraci domaca skola nesto kao lokomotiva samo razina iznad kao i cherno more slicni varazdinu eto moje misljenje je da protiv tih ekipa i ovih ostalih nabrojanih osim ovih konobara nebi prosli ni u nekom paralelnom univerzumu transfermarkt vrijednost i ostale statistike su mi potpuno nevazne sheriif je te sezone pobjedio real madrid na santiago bernabeu tako da ne mislim da je neka ogromna sramota to je bio skup igraca koji su jednostavn kliknuli sve su rasprodali kad je sezona zavrsili vecina tih igraca je sad u drugoligaskim klubovima diljem europe ali jednostavno su bili uigrani par euro golova protiv nas protiv reala i protiv zvezde i eto najuspjesnije sezone u povijesti moldavskog nogometa u povijesti
  • Infinity
    18.5k
    Ajde, jedva cekam kvalifikacije pa sa vidimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.