• chago13
    95
    Riječani trebaju ostavit Čopa do vikenda u Lokomotivi da zabije tovarima
  • Pacho
    127
    Evo sta je Skomina izjavio:

Tu se radi o situaciji kad je duga lopta upućena prema Livaji. Ima crvena crta koja označuje na rubu ramena, ruke se ne računaju. Tu je najveći problem što mi to ne vidimo jasno. Po meni bi to polje trebalo ostati svijetlo, tako da bez problema možemo vidjeti gdje je crvena crta, a gdje plava. Mislim da bi se to bez problema trebalo popraviti, da i gledatelji jasno vide o čemu se radi – rekao je Damir Skomina.

Znači, da je sve čisto?

Sve je čisto, nema tu nikakvih problema – rekao je Skomina u emisij Tportal sudačka analiza.

A evo kako je to prenio Telesport (i par ostalih portala), uz preskakanje ovog dijela da je sve cisto i vlastiti komentar na kraju:

Suci na terenu su priznali pogodak i činilo se da u zadnjih 20 minuta Hajduk ide s vodstvom. No, javio se VAR i poništio gol zbog minimalnog Livajina zaleđa prije asistencije. Izašao je potom u TV prijenosu i screenshot zaleđa, a po načinu povlačenja linija jasno je da su u pitanju zaista milimetri. Čak i po kvaliteti snimke i kamera nije poprilično jasno je li Livaja zaista u zaleđu.

Očito nije jasno ni Skomini, ali moramo vjerovati sucima…
  • Mali Zeus
    15.3k
    Da je dinamo u pitanju vrištali bi naslovi: gol dinama opravdano poništen zbog zaleđa, pogledajte sliku!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.