• Dino
    4.6k
    Nemoguce da Samsung gubi bateriju tak brzo, ja sam mislio da te probleme imamo sam mi retardi s Iphoneima.

Inace savjet koji je malo nepraktican, ali drzi bateriju kolko tolko zdravom, pokusajte drzati mobitel na 40-80%. To je neki raspon koji baterija najbolje trpi i ne ostecuje se kao na ovim granicnim vrijednostima.
  • Droljo
    22.7k

Tak ja derem i ok mi radi mob.
  • Goncalo Santos
    2.3k
    da ma covjek bi mislio ajde samsung to je neka kvaliteta, kazem mobitelu nema ni godina dana kako sam ga kupio, a baterija propada eksponencijalno.

Cuo sam da i s iphoneom isto ljudi imaju takve probleme vec nakon godinu dana
  • Dino
    4.6k
    Cuo sam da i s iphoneom isto ljudi imaju takve probleme vec nakon godinu danaGoncalo Santos

Da u principu. Ja sam 2019. nabavio ovaj iphone11 koji imam trenutno i prvih godinu dana otprilike je baterija mogla komotno izdrzati dva dana. Onda sam morao puniti jednom dnevno (stavim preko noci uvijek da se napuni i drugi dan drzi), a sad nazalost moram triput u dva dana puniti. Istina Bog da je proslo sest godina pa nemrem drugo ni ocekivati, ali ovaj mobitel mi je razbio sve predrasude o appleovim manjkavostima.
  • NerminB
    223
    iphone 13, imam ga 3 g i punim najmanje 2-3 puta dnevno.. jbg njima je vijek 2 g i cao, zdravo, kupuj novi
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.