• Noel
    12.1k

Nemoj tako navodno Zvone zbog svoje naravi želi poslušnike oko sebe koji mu neće ništa reć pa je zato uzeo Kovačevića i nekog čovjeka iz la masije.
  • rakurs
    1.4k
    Do kada ćemo trpjeti ovaj teror Dinamovog proljeća??? Sramota, nema ni 15 godina iskustva u Barceloni!!
  • Marktwain
    371
    Istiskuje se iz Dinama hrvatska pamat i znanje.
    Sramota, tko to vlada Dinamom?!?
  • GOAT
    2.7k
    Stvarno lijepa priča. Vidjet cemo puno bolji rezultat kroz par godina :clap:
  • Krizy
    57.4k
    Toliko insajdera na forumu i među novinarima, a nitko nije pisao o Capellasu :lol:
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Ovo je dokaz da su Dinamovi limiti puno veći od ovih sad šta poznajemo. Neki su mislili da nakon tatice klub je gotov da nitko ništa ne zna i ne može bolje od njega. Zvone udara nove temelje novog Dinamo za budućnost. Ode se ne radi o tom ocemo sljedeće godine bit prvaci, nego kako bi Dinamo triba izgledat u godinama koje dolaze.
  • Bernard
    785
    Čovječe koja je snaga i veličina Zvone kad jedan poziv dovede top čovjeka i to iz Barce, nekako mi optimizam raste iz dana u dan i mislim da se možemo veseliti kad se to posloži sve tip top.
    Naprijed Zvone!!
  • Patak
    3.5k
    Super posao ovaj Špqnjolac. Bravo za Zvonu, ajmo dalje.
  • NKDZ86
    4.3k
    Ajmo sad igrače nać
  • Pacho
    1.3k
    Jel zna netko od insidera sta se dogada s Varelom i Belinhom? Zasto jos nemaju ugovore?
  • Sajla
    9.1k
    Gospodin Capellas je 1967. godište, da ta simbolika ne prođe nezapaženo... :wink:
  • Dudu9
    1.8k
    Top ime i CV jeben potez Bobana svaka čast, neki stalno pisali ne može dinamo dovesti top stručne ljude, koliko vidimo ipak se može kad se hoće
  • Fan
    1.1k
    Top ime i CV jeben potez Bobana svaka čast, neki stalno pisali ne može dinamo dovesti top stručne ljude, koliko vidimo ipak se može kad se hoćeDudu9

Točno ovo je i meni palo na pamet kad sam čuo ime :)
    Može se, samo se nije znalo.
  • vlatkomarkovic
    1.4k
    Toliko insajdera na forumu i među novinarima, a nitko nije pisao o Capellasu :lol:Krizy

Khm, khm, netko je negdje nekome rekao da je Španjolac, ali ne Puig… :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.