• rokikaciga
    1.7k
    Prve plodove ovog gospodina i njegovih suradnika ocekujem najranije 2028e u izlaznim juniorima.

Vjerujem da ce otvoriti i veci bazen talenata jer su klinci u zadnje vrijeme svjesno i namjerno znali izbjegavati Dinamo i odlaziti u npr Loksu.
  • Enco
    436

Upravo tako, to je proces.
    Minimalno šest mjeseci da se snimi situacija postojećeg igrackog kadra,nakon toga dopunska selekcija. Prve rezultate možemo očekivati kroz dvije tri godine.
    Ne bojim se za selekcije do negdje u 15, u 16 tu ima još dosta vremena, strah me za ove starije i mislim da se tu debelo kasni i od tih generacija ne treba puno očekivati.
  • Jurki
    17.3k
    sviđa mi se da smo za skolu uzeli kapitalca i to u pravom smislu te rijeci. Covjek sigurno ima znanja i bil nam bu od velike pomoci.

Nadam se da ovim potezom zauvijek odlazi u povijest era "zlatarevih sinova".
  • dd29
    690
    Odlično pojačanje!
    Bravo, tako treba, iskusan, kvalitetan kadar, napadački nogomet, slična ili ista formacija i taktika na svim razinama akademije i prve ekipe
  • Enco
    436
    Nadam se da ovim potezom zauvijek odlazi u povijest era "zlatarevih sinova".

I štićenika raznih agenata koji na osnovu jednog, dva nadarena klinca guraju cijelu vojsku igrača
  • Sajla
    9.1k
    a riješen je i "problem" osobe koja će biti prijelazno rješenje kad trener dobije otkaz :rofl: ako je ovaj bio na rubu preuzimanja prve momčadi Barcelone nakon Koemana, snašao bi se i na našoj klupi valjda
  • Paggini
    51.7k
    Covjek koji je vodio La Masiju 11 godina u najboljem razdoblju Barcelone, stari moj.

Ovo je nestvarno da je u Dinamu
  • Mlađi referent
    12.8k
    Ako 15.7. nemamo bar tri nova klinca s prvom ekipom očekujem da padaju glave!!!

Top potez, i Cruyffova filozofija u Dinamu. Mogao bi se napit.
  • Bosskovitz
    16.6k
    Sad kad malo razmislim:

• na čelo nogometne škole dolazi iskusni tip iz možda i najpoznatije nogometne škole na svijetu
    • vraća se druga momčad u kojoj će klinci imati prilike igrati seniorski nogomet
    • uskoro će se graditi novi, pretpostavljam state of the art trening kamp

Kombinacija ove tri stvari otvara ogroman potencijal za našu nogometnu školu kroz nekoliko godina, ne samo u zadržavanju talenata, da se više ne događaju situacije s juniorima koji odlaze jer će negdje drugdje prije dobiti seniorsku priliku, nego i u još jačem privlačenju stranih talenata. Pri tome ne mislim samo na tradicionalni bazen BiH/Slovenija/Makedonija/Albanija/Kosovo nego i malo šire poput Rumunjske, Bugarske, Mađarske, ali u nekoj trećoj fazi i "emerging markets" kaj bi se ekonomski reklo, odnosno van tradicionalnih bazena talenata. Za to je, naravno, potrebna revolucija u skautingu, i što se tiče ljudi i što se tiče AI-a i drugih digitalnih alata, ali ne sumnjam da Zvone sve to zna - i još puno više.
  • skener
    2.9k
    I službeno potvrđeno

– Zadovoljstvo mi je biti dio projekta stvaranja velike Dinamove budućnosti. Kad me nazvao Zvonimir Boban i kad sam osjetio s kakvim zanosom priča o cijeloj ideji, odmah sam, u tom prvom kontaktu, shvatio da želim biti dio tog projekta. Imam veliko međunarodno nogometno iskustvo, ali logično da je moj nogometni kod, barcelonin nogometni kod. Radio sam po cijelom svijetu i nadam se da ću pomoći klubu postići zacrtane ciljeve u sljedećim godinama, stvoriti bazu na kojoj će stasati nove generacije. Volim surađivati sa svima, pomagati igračima, inspirirati trenere, volim kad dijelimo zajedničku viziju i kad smo posvećeni istom cilju, u ovom slučaju - Dinamovom cilju. Volim kad govorimo “mi”, a ne “ja”, jer radimo zajedno, slijedimo iste ciljeve i snove. Kad dođete u ovaj klub osjetite nešto posebno. Ovaj klub jednostavno ima posebnu klasu i poseban identitet. I tu vidim puno sličnosti sa svojom Barcelonom - naglasio je direktor Capellas.

https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/albert-capellas-novi-direktor-nogometa-i-voditelj-programa-razvoja-mladih-uzrasta-kluba
  • Ivdzo11
    6.7k
    Zadovoljstvo mi je biti dio projekta stvaranja velike Dinamove budućnosti. Kad me nazvao Zvonimir Boban i kad sam osjetio s kakvim zanosom priča o cijeloj ideji, odmah sam, u tom prvom kontaktu, shvatio da želim biti dio tog projekta.
  • rokikaciga
    1.7k
    Nisam trebao ovo procitati na poslu, sada imam erekciju.
  • Crusades
    16.2k
    A neki su htjeli da se ograničimo na Romea Jozaka.

Kaj ti Zvone znači, jedan poziv i dovode ovako nekoga u Dinamo.
  • austrijanac
    7.1k

Romeo Jozak je ipak navodno, rekla-kazala, glavni čovjek za arapski sport.
    Ja sam siguran da bi on bio bolji izbor nego neki tutlek s Filipina...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.