• sanjinlego
    3.9k

Brnjaci (Kiseljak), moje mjesto, da ne kažem selo. Taj je kraj oduvijek imao talentiranu djecu. Neki su prošli kroz HNL, a neki čak i kroz Dinamo, Spomenko Bošnjak.
  • vlatkomarkovic
    1.5k
    Sve pohvale za ovako mnogobrojne kampove u inozemstvu!!Mazalo

Ako ti se sada sviđa, čekaj da vidiš šta ti slijedi dogodine…
  • Dudu 9
    710
    Ovo je top, priželjkivao sam da će novo vodstvo kluba ovako nešto pokrenuti i drago mi je da jesu.
  • Mazalo
    366

stvarno odlicno!
    znas li mozda da li treneri pricaju njemacki, engleski i dolazi li u obzir suradnja s Njemackim klubovima?
  • dmil
    719
    Po meni bi i iduce godine trebalo na popis staviti Albaniju/Kosovo, Bugarsku i Makedoniju.

Neka vizija bi mi bila da se Dinamo pozicionira kao primarni klub koji ce kupiti najbolje moguce mlade talente u Ex-Yu, plus okolne granicne drzave (s iznimkom Srbije/Grcke/Mađarske, njih smatram nerealnim) uz naravno cesljanje drzava s nasom dijasporom.
  • Nogo
    6.7k
    Inter zainteresiran za mladog Dinamovca

• Milanski Inter pokazuje ozbiljan interes za Ivana Paunovića, 16-godišnjeg lijevog beka Dinama.

• Prvi kontakti su već uspostavljeni, a ključni sastanak s obitelji, agentom i Dinamom planiran je za petak u Maksimiru kako bi se razgovaralo o detaljima transfera.

• Inter smatra Paunovića najboljim igračem na Balkanu u svojoj generaciji i želi ga odmah dovesti u svoje redove.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-milanski-inter-zeli-mladu-nadu-dinama/146511
  • miro
    6.6k
    Ma dobro, lijevih bekova bar imamo na bacanje
  • Enco
    460

O tome se u kuloarima priča već mjesec dana.
    Odličan dečko, velika radilica sigurno jedan od boljih u toj generaciji. Po meni malo zakinuti u odnosu na neke druge "zvjezdice" te generacije, ali ne i jedini koji je zakinut.
    Ali članak je malo prebombastičan , ali s obzirom da su to naručeni članci ne čudi me da je takav.
  • Crni86
    11.1k
    I opet taj fascinantni Skegro… lik mi ide vise na jetru cak i od Bare
  • Tvrdica McTvrdi
    327
    Gledam kako klinac 2009 ima agenta i skužim bit 2009 sad ima 16 godina...

Inače da, ako je lijevi bek, drži ga kako znaš i umiješ
  • Enco
    460
    To da je taj dečko bio zakinut ( unatoč deficitarnoj poziciji dečko nije igrao za statije godište, a trebao je, dok su neki drugi igrali ,a mozda nisu trebali) je dokaz da se u školi svašta dešavalo i da su dosadašnji SD i šef škole u dosta slučajeva "radili krive procjene".
    Da li su to radili zbog neznanja ili neke namjere ne želim ulaziti u to.
    Baš ta generaciji je definicija
    za nelogičnost u školi, mogao bih pet primjera navesti ,a nadam se da će Boban i novi šef škole sve te nelogičnost ispraviti.
    Isto tako se nadam da će roditelji donijeti pravu odluku i ostaviti klinca u Dinamu.
  • Crni86
    11.1k
    ali ako to vidi laik (pretpostavljam da si laik, ako nisi onda se ispricavam) sa strane, onda bi i oni to trebali vidjeti koji ipak imaju nekog znanja. I onda da bas sve radi tako u pogresnom smjeru, ajde zajebes jednog, dva klinca… ali po tvojim upisima toga je mnogo mnogo vise
  • hardek
    4.6k
    Jel postoji i jedan u17 klinac koji je iz Hrvatske otišao u Italiju da je uspio? Tih klinaca je more, svake godine ih ode jako puno a ne znam jel i jedan uspio. Većina ih igra u Primaveri i onda se vrati nazad ili vucara po nekim Austrijskim niželigašima
  • ElDorado
    4.2k
    Ja se pitam da li su ti roditelji retardirani da svi daju svoju djecu u ruke ovakvim tipovima vec sa 15 godina?!
    A njemu bi definitivno zatvorio vrata kluba i svi klinci kojima je agent hvala, dovidjenja.
    Vise se pise i sere o tom Škegri nego o bitnim stvarima za klub. I uvijek neko sranje, ucjene, problemi. Ajd više dosta.
    I clanak potpisuje naravno Lesički.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.