• Enco
    54

Nije. Kapetan je Šepić, a jučer je igrao Prvić za seniore
  • Zagi
    9.2k
    Nemaš nijednog igrača u ekipi da odskače 1 na1, da vidiš da je atleta i da je spreman za seniorski nogomet.Miro Vugrinec

Ima li u Barceloni?
  • Ludovic IX
    8k
    ima ali je već dve sezone u seniorima
  • Enco
    54

Sad skuzio kontekst pitanja, zanemari odgovor
  • Zagi
    9.2k
    Od ovih na terenu.
  • Mihaljević
    11.6k
    Ako prođemo daleko makar u top 8 , spustit Vrbu i ostale malo iskusnije koji su na posudbama... Nije život jedna žena
  • Mali Zeus
    15.9k
    Zona: Naši juniori ne dobivaju priliku.

Junior odigra utakmicu Kupa.

Opet Zona: Ne zna trčati, ne zna driblati, čudno se kreće i čudno trči, čudno prima loptu i udara, nema pojma o nogometu, neće biti niš od njega.
  • plavi devet
    492
    Svi su opravdano zadovoljni Jakirom, ali meni Zebić nije ništa lošiji od njega. Baš kroz cijelu sezonu mi se sviđa, a uz to je odličan s loptom u nogama. Baš profilno stoper kakav bi nam odgovarao u HNL, samo da se pravilno razvije.
  • NKDZ86
    2.9k
    ne znam kaj bi rekao...pa ne predstavlja pavić sve juniore na svim pozicijama...kaj ak njemu damo priliku i nije niš pokazao, to znači da ne trebamo drugima dat i da drugi ne znaju?
  • Ludovic IX
    8k
    zona je više ko zapadna tribina a manje istočna. Istočna kad je uzela nekog na zub, uzela ga je sa razlogom.

Zapadna zna vrijeđati igrače i kad treba i kad ne treba
  • din
    630
    ovo je s vremenom čista normala postala na zoni.
  • Maki2
    766
    Kolko ptica je proletilo ispred kamere, ko da su u zooloskom
  • Vučko53
    293

hahah bas sam o tome razmisljao maloprije. Pretpostavljam da su sijali novu travu nedavno
  • NB86
    15.9k
    Ima tu talenta samo im treba dinamo 2 i dosad svakom 15ak seniorskih utakmica onda sljedece sezone jos uz doziranu minutazu prvoj ekipi pa selektiras jel imas ista za prvu ekipu ili das igrace spremne za seniorski nogomet gorici/varazdinu/slavenu uz klauzulu od 50%, samim time financiras drugu ekipu ili u pola cijene dovedes igraca spremnog za dinamo. Nevjerovatno koliko je hns ugasio generacija mladih igraca sa svojom kriminalnom odlukom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.