• scooniepenn
    3.9k
    Kiki ili Putin Jr? Od presice mi ne izlazi kako je naš Polovanec zapravo izvanbračni sin Vladimira. :cool:
  • Olmic
    4k
    Juniori bi mogli ucit seniore malo prekide
  • Tongo Doumbia
    5.6k
    E ovo što juniori igraju pri iznošenju lopte je ono što slušamo stalno da mi igramo ili trebamo igrati, a ja to ne vidim.

Šteta par šansi, stvarno su ih mogli matirati.
  • Mr Anderson
    10.6k
    Jaooo, kakva šteta za ovu šansu.
  • Nogo
    5.4k
    2:2
    Opet situacija jao jao
  • don
    10.9k
    klasično Dinamovo proklestvo i nesreća.

13 puta im se lopta odbije i primimo ga u najgoren trenutku.
  • Paggini
    38.3k
    Mali Jakir stvarno izgleda izvanredno, pogotovo za 17 godina.
  • miro
    5.6k
    Igra Dinamo vrhunski, da imamo jednog pravog napadača, mi bi ovo pregazili
  • Omake
    5.7k
    možda Andrić to riješi u drugom poluvremenu.
  • Dzoni
    1k
    Stvarno lijep nogomet, uživancija za gledanje
  • wolfgang14
    1.9k
    Jakir odličan, ćutuk također pokazuje da zna, Horvat velika šteta što 2 puta nije uspio zahvatit loptu kako spada ispred gola, to su 2 zicera bila
  • Miro Vugrinec
    7.4k
    Dječje utakmice su uvijek ljepše od seniorskih za gledat, sto je i logično, fizički slabiji igrači koji teze igri. Ali fali ovdje individualne kvalitete. Nemaš nijednog igrača u ekipi da odskače 1 na1, da vidiš da je atleta i da je spreman za seniorski nogomet. Jakir djeluje kao daleko najozbiljniji potencijal od svih ovdje. Ostali mi djeluju limitirani i domet hnl. Ekipno to ok izgleda, al pogledao sam 20 generacija juniora i nisam oduševljen s ovim juniorima. Iako danas je rezultat i igra sasvim korektna
  • NKDZ86
    2.9k
    naši juniori su uvijek odlični, hvalimo ih, al jadni nikako da dobe priliku pokazati to sve kaj znaju u prvoj momčadi dinama!
    žalosno je gledati žnj strance u prvoj momčadi koji nisu u stanju pobijediti momčad iz treće lige!
  • Mali dioničar
    16.8k
    naši juniori su uvijek odlični, hvalimo ih, al jadni nikako da dobe priliku pokazati to sve kaj znaju u prvoj momčadi dinama!
    žalosno je gledati žnj strance u prvoj momačdi koji nisu u stanju pobijediti momčad iz treće lige!
    NKDZ86

Kaj nije jučer kapetan ove juniorske ekipe igrao protiv momčadi iz treće lige?
  • NKDZ86
    2.9k
    jedino on. govorim generalno, tko je dobio priliku do sada od njih?
    pavić na kapaljku i to je to... čak i trećeg golmana dovodimo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.