• Nolifer
    11.9k

Jesi sejvao možda, u kojoj min je to rekao?
  • Petar86
    1.3k
    streamer i vjv najviralnija osoba na svijetu u 2025 godini

U rangu njega u dresu hajduka je kao da stajaznam novi papa obuce dinamov
  • Rex Ramae
    3.4k
    Google bas nije od pomoci kad upisem "speed u Hrvatskoj" hahaMarley

probaj sa 'ds'
  • Zagreb1992
    2.4k

1:01:00

Od tud kreni
  • Olmic
    5k
    klasicni americki youtuber, jbg to je tamo drugacije nego kod nas. Prati ga 40 milja ljudi, potpisao sa streaming platformom twitch ugovor u miljama dolara za streamove. Putuje svijetom, ima te uzivo prijenose, klinci i mladi ga vole
  • NitkoBitan
    28.5k
    Ako ga ne uclane nisu nista napravili.
  • Josip Frank
    57
    maloumni streamer i najveći obožavatelj Ronalda

o njegov liku i djelu najviše govori činjenica da kad je u Fifi u pack openingu dobio Ronalda ovako reagira:
    https://youtu.be/OfcNiMll-eU?si=DkUXRclUL7uCSay3

Navija za Manchester United, Al Nassr, Real Madrid, a inače je portugalski migrant u SAD.

Mislin da je to sve bitno više manje...
  • Kreten
    154
    Hiperaktivni crnac kaj se pravi glup za kamere. Lik je dosta nadaren za sport i zna se dogovoriti sa nogometašima i ostalim sportašima za sportske stvari. Kombinacija te dvije stvari dovela do popularnosti (malo više ova strana gdje se pravi glup).
  • Marley
    4.5k
    Nasla sam, preformulirala sam upit haha...
    Sad mi je jos manje jasno. Decko ima 20 god, preko 40 milijuna youtube pretplatnika, preko 37 milijuna Instagram followera....wtf.
    Ajd dobro, ziv bio, ali bolje da ne znam i ne kuzim :lol:

malo više ova strana gdje se pravi glupKreten
    Zanimljivo, nisam znala da se i to prodaje... pa jbt imam toga na bacanje, da sam znala da se moze unovcit eh... :cool:
  • Mathiasovi Chageri
    5.7k
    o njegov liku i djelu najviše govori činjenicaJosip Frank

Na stranu to što je lik apsolutni retard i dvorska luda, o njegovu liku i djelu najbolje govori da ga prati 150.000 ljudi upravo na live streamu, da je napunio Peristil klincima koji su ga došli gledati, a gdje god dođe u svijetu, od planina u Peruu do mediteranskog Splita horde ljudi ga prate danima.

Nama starijima je popularnost streamera smiješna i smatramo ih debilima, no činjenica je da ga prati 40 milijuna ljudi na YouTubeu, da njegove prijenose gledaju stotine tisuća ljudi i da su to sulude brojke. Lik jednostavno predstavlja novu kulturu digitalne zabave koju klinci gutaju.
  • Zg123
    2k
    Bit ce speed i u Zagrebu
  • NitkoBitan
    28.5k
    Gdje ste sad moderatori da kljucate temu?? Gubim mozdane stanice rapidnom brzinom.
  • Josip Frank
    57
    neka onda obuče i naš dres hahahahaha

Šalu na stranu lik je totalni imbeciil, ali klub ga je moga pokušat marketinški iskoristit, naravno sve dok nije obuka njihov dres...

Bio je s mnogo poznatih sportaša i nogometaša, tu su Neymar, Ronaldo i Alisha Lehhman(nju spominjem samo da se ne uvrijede cure s foruma hahaha).

Dobro bi nan doša jer ko zna kad će opet u Hrvatsku, ali sad je kasno, a i da ga klub pokuša angažirat nakon šta je obuka Hajdukov dres većini navijača bi bilo neukusno, pa bolje da se marketing kluba ne bavi time, nego videom za predstavljanje El Tora npr
  • Marley
    4.5k
    o njegovu liku i djelu najbolje govori da ga prati 150.000 ljudi upravo na live streamu, da je napunio Peristil klincima koji su ga došli gledati

Lik jednostavno predstavlja novu kulturu digitalne zabave koju klinci gutaju.
    Mathiasovi Chageri

A to najbolje govori o tome prema cemu nam klinci danas (i svijet opcenito) idu, sto zatupljenije, to bolje. Onak, jako zabrinjavajuce. No dobro, da ne idem vise u off i crnjake o propasti covjecanstva :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.