• Ivdzo11
    8.6k
    Prilici se nadao mladi Noa Mikić, no nije ju dočekao. Ipak, to bi se moglo promijeniti ove subote te bi mladi Mikić protiv Varaždina trebao zaigrati od prve minute.

Stjepan Mati
  • rioda
    11.7k
    Koji normalan čovjek bi u ovom trenutku uopće zaključio da se na njega računa? Na temelju čega?Fan

Po zahtjevu da nam ga vrate iz reprezentacije
  • Mr Anderson
    15.2k
    Mislim da se malo previše od dečka očekuje. U utorak baš ničim nije oduševio iako je igrao protiv igrača svojeg godišta.
  • Zagi
    13.1k
    Očekuje se od kluba da mu pruži priliku da stasa i kroz vrijeme ispuni ta očekivanja.
    Normalno da ne bude prvih par tekmi bilo najbolji na terenu.

Nažalost, kroz menađerove spletke i plaćene članke, dobrom dijelu navijača je malog već dosta i prije nego je odigrao prve minute pa će negativa krenuti na prvi loš pas.

Svi mladi igrači koje smo razvili su imali vrijeme i zaštitu od kritika sezonu ili dvije.
    Npr Baturinu su nosili u duelima dvije sezone dok nije stasao. Nitko nije riječ rekao.

Noa to vrijeme, primarno zbog situacije na tablici, bojim se nebu imao.
    Sretno mali.
  • austrijanac
    8.5k
    Stvorena je kriva slika o njemu kao nekakvom mega igraču i velikom talentu, te će to sigurno predstavljat veliki teret ali i priliku za razočaranje većini.

Ja mu želim svu sreću danas te što manje razloga hejterima da ga pokopaju.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Ako ce igrati ocekujem 2 stvari
    - da ne ispada kao ratkapa
    - da ju salje u kuruzu

Sve ostalo ako se dogodi je bonus
  • Zagi
    13.1k
    - da ju salje u kuruzuDinaminjo

Heh. Kak mali igra, prije će ju dati suparničkom napadaču na pladnju za 1 na 1 sa golmanom nego u kuruzu. Bumo vidjeli.

(zapravo, na kraju će od svog silnog iščekivanja startati KTC ili tako netko)
  • rokikaciga
    7.3k
    Kak mali igra, prije će ju dati suparničkom napadaču na pladnju za 1 na 1 sa golmanom nego u kuruzu.Zagi

Mali ce biti jako ako ce zaigrat danas. Volim ovaj pesimizam :cheer:
  • Zagi
    13.1k
    Ma nisam tak mislio.
    Noa voli igrati, a ne nabijati u kuruzu.Pa će prije tako pogriješiti nego ju izbiti bez rizika.

Ma biti će top. Jedva čekam.
  • Fatos Beqiraj
    421
    Mali ako dobije priliku sve je na njemu. A na nama je ako bude los da ga ne pljujemo iza utakmice kao sto klasicno pljujemo sve, jer mu je prva utk i tek dolazi njrgovo vrime.
  • db-izbjeglica
    19.2k
    ako bude loš barem znamo da je to bilo u svrhu zaloga za budućnost i ne možemo reći da se nije probalo, čak i da ispadne katastrofa i nikad se ne realizira kao igrač.

stavljati igrače kojima to nije prirodna pozicija, za koje znamo da to ne mogu igrati i nikad neće znati te svejedno primiti par golova preko njih je 100 puta gore.

samo hrabro mali! :fire:
  • rokikaciga
    7.3k
    Prije 8 mjeseci kratka analiza protiv Lokse...

Izgleda da ipak znam neki vrag o nogometu

definitivno pokazao da može i zna za OZBILJNIJI nogomet.

Toliko od mene.
    rokikaciga
  • Pacho
    11.1k
    Dobar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image