• Borovljanin
    388

Imao je on čak jako puno sreće, ozlijeđene prve dve opcije na njegovoj poziciji... samo ga se nije htjelo ubacit
  • wolfgang14
    3.2k
    Imao je on čak jako puno sreće, ozlijeđene prve dve opcije na njegovoj poziciji... samo ga se nije htjelo ubacitBorovljanin

znači moglo bi se reći da nije imao sreće?
  • pjetlić
    201
    Ne nego nesreću u sreći.

Ja sam stekao dojam jučer da ništa od njega u ekipi. Celtu ga se nije htjelo utopit, Istra jebi ga i tak dalje...
    Ja bi rađe njega istrpio da zajebe te dve tekme nego ovo krpanje.
  • ElDorado
    7.3k
    4 trenera prošle godine + Kova nitko ga nije vidio da je zreo za seniorski nogomet. Sjetimo se Rukavine. Koliko se drvilo po njemu, danas je u Rijeci na kraju klupe.
  • Jurki
    20.5k
    sva 4 trenera su ziherasi i peti Kova.
    Jakiru je igral Rile jer su mu on i se(r)natori spasili guzicu.
    Bjelica im je dozvoljaval lakse treninge.. dalje je sve jasno. Tu je bil i Rpg
    Žabar nije znal al je dosel ili otisel.
    Perkovic - potrcko koji nebi mogel dovesti u red ni klince u trecem osnovne. Isto Rpg u kadru.
    Kova - jbg isto totalni promasaj kaj se Mikica tice.
  • Praskaton
    4.6k
    4 trenera prošle godine + Kova nitko ga nije vidio da je zreo za seniorski nogomet.ElDorado

Ajmee ovaj argument me toliko iritira.Zbog takvog stava smo izgubili Perkovića.
    Ne ne vjerujem trenerima Dinama u procjeni jer su pokazali da nemaju pojma.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k

Sve pet, samo mi onda nije jasno zašto uopće držimo te igrače u juniorima? Ako je procjena (legitimna) da od njega nema ništa niti kao treća opcija s već 19 godina onda ga puštaj Sesvetama, Vukovaru i Rudesu uz pravu prvokupa.
  • rokikaciga
    7k
    Decko je odbio posudbu u prvoligase na ljeto.
  • ElDorado
    7.3k
    ne znam kaj bi rekao. Jučer nije bilo izravnog pitanja Bobanu o Mikiću ali čini mi se da i on misli da još nije spreman. Prije svega fizički očito. Možda ipak bude protiv Karlovca pa bumo vidli.
  • Fatos Beqiraj
    361
    Perkovic igra u 6oj momcadi poljske i igra solidno(hvatamo se samo kad je dobar, ne znamo koliko je kikseva ima, osim ako neko gleda utakmice) mislis da je to dovoljno za dinamovih prvih 11?
  • Praskaton
    4.6k

Perković je prije dvije godine igrao jako dobar nogomet.Lijevi stoper i bek,mlad.Otpisivanje njega je smiješna odluka al ne čudi tad je bio jedan čovjek u klubu koji je pustio i Sučića ispod cijene.

Bili sad Perković imao mjesta ne znam.Na stoperu kraj škota teško,tu je i Jakir koji je već trebao dobit minute.Na beku vjerujem da je mogao igrat.

Isto će nam se dogodit sa Mikićem al nije ni čudo.Da bi ubacio klinca u igru potrebna je hrabrost i vizija.Kova to nema
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k

Ne znam sad detalje, ali i Vrbančić je radio prvo dvojnu, onda Lokomotivu, imao dobre ocjene i opet je bila procjena da ne može biti ni 7i veznjak.
  • Fatos Beqiraj
    361
    na beku je realno bio spor, i nije prema naprijed bio nesto woow vise je defazivno bio. Tako da ne znam koliko bi nam koristio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet