• kibic
    1.3k
    Tak je linkal bi tu objavu iz druge teme od prije 4 godine kako se sve ubrzalo i da se vidi gdje smo sad

Također, nisam znal da ima tolko novih na forumu i koji nisu pratili ZZD i DTSM: Nema puno stranica za pročitati, ali da vidite kakve su borbe bile i kakve planove imaju ljudi

Puno ljudi s ovog foruma je u ovoj priči jako dugo i ozbiljno shvaćaju situaciju u kojoj se trenutno klub nalazi. Odavno im je poznat način djelovanja kluba i imaju spremne korake kaj i kako dalje. Nit ja se ne slažem politički sa nekim ljudima koji su radili statut il su na listi, ma i tu na forumu, ali navijači koji su u ovoj priči već godinama znaju kaj delaju i imajte razumijevanja da su sad na rubu živaca kad su pred ulazom plavi nebeski svod.
  • Davieboy86
    1.6k
    Nas grobarski skupstinar je od jucer zatvorio sve profile socijalnih mreza. Vise sa takvima i slicnima nema labavo! A ovi ostali clanovi iz 2023 dobro se zapitajte sto i kako cete dalje postupati! Da ne budem totalno iskren i grub koristeci rijeci naseg dragog Kureta!
  • masacusec
    8.3k
    Nit ja se ne slažem politički sa nekim ljudima koji su radili statut il su na listi, — kibic

Mislim da je prilično površno, da ne kažem primitivno, sve gledati kroz politološku prizmu, naročito ak se radi o nečemu do čega ti je stalo i što ti je sveto.

A kaj se tiče ove kolaboracije ovog govna hanžela i druga mu grobara, ništa neočekivano za takav ljudski šljam!
  • Batigol
    229
    Taj Orosi,jel on bio grobar ili jest grobar?
  • Praskaton
    6.3k
    Taj Orosi,jel on bio grobar ili jest grobar? — Batigol

Želi bit grobar.Dinama
  • dzis
    1.7k

Kakvo je to pitanje molim te? Jel to stvarno bitno??
  • ElektricnaInfluencija
    366
    Meni samo nije jasno kako se može dogodit da grobar bude izabran u skupštini Dinama... sramota
  • GaijiZG
    2k
    Dečki, sam ću reč, ak je ideologija tako nebitna, zakaj su svi trigerani kaj je ovaj navijač Partizana, i zašto to lako možemo iskoristit protiv Hanžela? Jer su te stvari bitne, jer je to intima i ideologija je svugdje. Al dobro postoje drugi threadovi za to. Mislim sam da vam je Patak trebo odgovorit u drugim threadovima, ne znam zakaj vi niste.

Ponedjeljak je i dobro je tjedan počeo, al postoji još veći potencijal za diskreditaciju asocijacijom kroz medije, odnosno da je pobjeda Barišića=pobjeda Hanžela= Grobari u vladajućim strukturama kluba.
  • jedan u nizu
    20.2k
    ti si ozbiljno upravo u isti kos svrstao politicko oprijedljenje i zelja da se politika ne mijesa u dinamo, i cinjenicu da je neki grobar izabran u skupstinu dinama??!?

Tebi to stvarno dode na isto?
  • deda
    48.5k
    Dečki, ajmo malo stati na loptu, vidim da ovo vodi u krivom smjeru. Morat ću brisati postove ili ne daj Bože banirati.
  • NB86
    17.8k
    Dečki, sam ću reč, ak je ideologija tako nebitna, zakaj su svi trigerani kaj je ovaj navijač Partizana, i zašto to lako možemo iskoristit protiv Hanžela? — GaijiZG

Ideologija nije nebitna, ali evo recimo i da je nebitna kakve to veze ima s time da u skupštinu dinama ulazi netko tko uopce nije navijac dinamo. Valjda je to prvi preduvjet i nema nikakve analogije s necijim svjetonazorom van toga, da uopce ne pricamo da ova osoba nije navijac dinamo nego cak i GROBAR sa valjda pozamasnim brojem utakmica partizana
  • GaijiZG
    2k

Mislim da većina od tih 35 ljudi nije navijač Dinama.
  • NB86
    17.8k
    Mislim da većina od tih 35 ljudi nije navijač Dinama. — GaijiZG

Mozda je mozda nije u svakom slucaju dao sam ti odgovor zasto uspoređivanje necije "ideologije" i toga je li uopce navijac dinama a htio bi biti skupstinar dinama nema nikakve logike, nadam se da neces takve gluposti ubuduce pisat.
  • GaijiZG
    2k

Refleks gađenja većine na informaciju da je ovaj grobar proizlazi iz ideologije te većine, samo ti to pokušavam tu reč.
  • NB86
    17.8k

To što je grobar dodaje naravno jos 3 dimenzije na cijelu pricu jer postaje stvarno nevjerovatno na sta su spremni u klubu, ali prvi i osnovni krimen je da covjeka boli kurac za dinamo a gura ga se u skupstinu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet