• DrawTube
    5.4k
    Pohvale i za dvojicu sa štange, bili su klasa
  • Mihaljević
    10.2k
    Najslađe su mi ove pičkaste pobjede. Znaš da nisi zaslužio ali ipak je predivno pobjedit na taj način nakon tolko nesretnih kikseva.
  • Ban
    698

Perković je izvanredan u duelu. Treba ga što prije ustaliti na stoperu i prestati tratiti na beku.

Problem je zadnji vezni, ali to je opet realno problem obrane.
  • Keyser Soze
    10.6k
    Svaka čast svima koji su danas bili i nisu tipkali komentare za vrijeme utakmice. Šteta što nas je malo takvih pa je posjeta opet bila mizerna i sramotna.
  • Dinamosaur
    1.6k
    Pisemo 3 boda, idemo dalje po nove.
    Malo su mi uši odrvenile od hladnoce i vjetra, nesto poput onog peciva koje prodaju uz hladnu kobasicu. Nema veze, barem je piva bila prava.
    Grla su se postepeno zagrijavala, cini mi se da su tek u zadnjih 15 min, odnosno nakon izjednacenja postigla pravu radnu temperaturu. Znaj da nema predajeeee

A onaj osjecaj nakon gola u devedeset i nekoj nema cijene, ekstaza na tribini i odlazak prema doma sretan.
    I da,uz bakljadu-bila je ono i odlicna poruka tkz upravi
  • Dinamosaur
    1.6k
    Matković hvali stadion i publiku :pray:xFire

Nasi strucnjaci su ga sigurno vec zakaparili, namas brige
  • Patak
    3k
    Ima Jakir sreće, ne znam koja je to utakmica koju je dobio u zadnjim minutama, a svaka mu je bila kvalifikacijska. Tko je ono rekao da se bolje roditi bez one stvari nego bez sreće...
  • Crusades1986
    13.3k
    Al zamisli koliko poremećen i mentalno osakaćen moraš bit da ideš fotošopirat zapisnik utakmice i micat iz njega igrača koji je za Dinamo zadnji put nastupio ni ja sam ne znam kad. Samo da bi utakmica, prvenstvo, cijela povijest lige bila neregularna.

I sad se ti moraš ić opravdavat jer se takva mentalna akrobacija proširi po internetu brže nego kaj bi kvartovski kroner riješio bocu pelina.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    zapravo, mozda i nije fotosopiran jer podijelili su i na tribini story prije utakmice (Zizi mislim) zapisnik i Juric stvarno nije bio tamo. Ne znam koliko i do kada se smije mijenjat zapisnik, al kasnije je krizy stavio puni s Juricem na zadnjem mjestu.

Screenshot-20231126-082458-Facebook.jpg
  • boem
    309
    Na službenom sažetku tekme, na početnom prikazu sastava prije početka utakmice je Jurić prikazan na klupi, tako da je sasvim sigurno bio u zapisniku.
  • NORTE
    12.2k
    Najslađe su mi ove pičkaste pobjede. Znaš da nisi zaslužioPlavaSlavonija86d
    Okrenulo te zadnjih dana...
  • Blue Austrian
    337
    Gotovo, prica je zavrsena sto se Jurica tice.
    Budemo li osvojili Prvenstvo, taj Zapisnik ce se pokazati kao 10000. dokaz o neregularnosti itd...
    Ocekujem sljedecih Utakmica komentara na Fejsu tipa "oce li van opet morat neko igrati koji nije na zapisniku"
  • Mrvica
    4k
    Ne iznenađuje me uopće kmečanje nakon pobjede Dinama, nema niti jedne utakmice koju smo dobili a da nije bilo nekih prigovaranja. Najglasnije su one vreće za smeće il kako se već debili zovu. Po njihovom niti jedna utakmica nije bila regularna, al su bitni kao crno ispod nokta. 3 boda su tu i igrali smo protiv Osijeka a ne protiv Ponikvi. Sve do kraja na mišiće pa makar ulazili najdebilniji golovi, zaboravit na lijepu igru, zaboravit na tehniciranje i uživanje u nogometu. Dečki trebaju izvuć sezonu pa makar i na najgluplji mogući način. Nema predaje do kraja, dati momcima podršku, biti uz njih pa šta bude na kraju. +3 i idemo dalje!
  • Krizy
    46.4k
    Ma često tako bude. Bar 10 puta je njima netko falio i onda uđem sat i pol prije utakmice i vidim drugačije.
    Objavio sam u 16:17h i Jurić je bio u zapisniku.
    Utakmica je počela u 17:30h.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.