• puxigadjurdja
    2.1k

ma dodatno sam prošao i sve reddit upise, ludnica.
  • Laugreano
    3.5k
    Bolestan dokumentarac. Davno sam ga gledao, ali se sjecam da sam jutro docekao jer sam htio sve pogledat :D

Ako slucajno niste gledali, obavezno Making a murderer.
  • Paggini
    38.9k
    Thin Blue Line je remek djelo, pogotovo u kontekstu povijesti dokumentaraca. Paradise Lost trilogija može ići u sličnu kategoriju, al to ste zicer gledali
  • Noel
    8.7k
    Vatican Girl: The Disappearance of Emanuela Orlandi. Preporuka. Nevjerojatna priča koja do danas nema odgovor. Otvorila se ponovno istraga ali nema nekog pomaka. Dokumentarac sa Netflixa ima par epizoda al je jako zanimljiv. Priča je zanimljiva i odgleda se u dahu.
  • Eduardo
    22.5k
    FLIGHT RISK

Kao obožavatelj Marka Wahlberga preporučio bih da si uštedite sat i pol vremena i preskočite ovaj film. To je sve što imam za reći.

• Tongo Doumbia
    5.8k
    Kad vidim po naslovu i sinopsisu filma da se većina radnje odvija na jednom mjestu, preskačem. Ne znam zašto :lol:
  • Eduardo
    22.5k
    npr. radnja cijelog filma DADDIO odvija se u taksiju i u potpunosti se temelji na prilično zanimljivom dijalogu između taksista (Sean Penn) i njegove putnice (Dakota Johnson). Kad u filmu imaš samo dva lika koja se voze u taksiju i razgovaraju, a film ti uspije držati pažnju rekao bih da je to uspjeh. Daddio mogu preporučiti kao nešto u što nisam potrošio vrijeme uzalud.

• Tongo Doumbia
    5.8k
    Čuo sam dobre recenzije od prijatelja filmaša o Daddiu. Pikiram si to.

Nakanjujem se pogledati Avijatičara stalno, ne uspjevam nikako.
  • puxigadjurdja
    2.1k

slažem se. Penn maestralan a s Dakote nisam mogao skinuti pogled.
  • Dinamosaur
    1.9k
    Netflixova serija Cassandra preporuka za one koje vole spuki..masacusec

Pogledao i poprilicno su bolesni ti svabe.
    Kad se sjetim one scene iz pecnice, jeza me projde.
    Nema cak ni puno pederluka s ozirom na druge netflixove sadrzaje, al naravno da nisu mogli bez toga
  • Paggini
    38.9k
    Kad vidim po naslovu i sinopsisu filma da se većina radnje odvija na jednom mjestu, preskačem. Ne znam zašto :lol:Tongo Doumbia

Pogledaj si Locke, cijeli film je Tom Hardy u autu, vozi i priča na mob. Jedan od najboljih njegovih filmova.

Buried je isto fantastičan, lik se probudi zakopan u lijesu i treba se iskopat.

Hateful Eight je isto na jednom mjestu, a meni osobno najbolji Tarantino iako znam da sam u debeloj manjini.

Ova prva dva su relativno kratka a nevjerojatno napeta, ne bi čovjek rekao.
  • miro
    5.7k
    Locke je fakat jedinstven film, čudan, više manje 2 kadra - on u autu i auto izvana, a zanimljiv svejedno
  • Droljo
    12.5k
    Jedan od najboljih njegovih filmova.Paggini

Kraj živog pulp fictiona? Kamera, mjuza, likovi.... Sve brutal. Iako su mi svi njegovi filmovi top. Kao djecu, nemreš volit jedno više od drugog...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.