• javolimtebejako
    2k
    Možeš preskočiti, meni osobno bio bezveze. Milijun twistova, lezbijske gluposti, ma ništa.Paggini

sta da? e jebiga. bome si ih nabrojao masu :lol: morat cu pogledat koji.

I Saw The Devil - lik lovi i muči tipa, pa ga pusti da ga lovi i muči opet. Jeben film.Paggini

ovaj mi na watchlisti, mislim da on pada iduci
  • Paggini
    39k
    sta da? e jebiga. bome si ih nabrojao masu :lol: morat cu pogledat koji.javolimtebejako

A mislim, općenito mi je punkurac povijesnih lezbijskih filmova, samo je razlika da ovo nije, nezz, new york 1930ih kao svi ti filmovi, nego koreja lol.

Mislim, jako je kompetentno i predivno snimljen, tih tri i po sata prođu za 20 minuta, ali taj moment gdje su muškarci potpuni bolesni debili, a žene su benevolentne i ekstremno inteligentne a ne dopušta im društvo da budu lezbijke...

Kao, sve pet, al ne da mi se po pedeseti put gledat iste teme.
  • NB86
    16k
    Od ovih koji se odvijaju na jednom mjestu sam nedavno pogledao prvi put phone booth s colin farrellom i iznenadio se kako je dobar film jer ga nikad nebi na tvu pogledao dok se vrtio, gledo ga samo zato sto sam falling down od schumacher pogledo pa vidio da je isti redatelj
  • Brusa
    2.4k
    Jel netko gleda Murder she wrote na rtl kockici? :sweat:
    Čini mi se da su pustili samo dio epizoda, a ne sve, pa onda opet počeli "ispočetka" , al da nekako nasumično puštaju epizode.
  • NKDZ86
    3k
    Predlažem ovaj odličan dokumentarac, ima ga na netflixu : https://m.imdb.com/title/tt26227818/
  • znajdatevolimja
    209

Oba filma su stvarno remek djela, ovaj skandinavski me posebno oduševio..

Rijetko tko želi pogledat kad mu spomeneš skandinavski film napravljen prema romanu Jo Nesboa, ali apeliram na sve da pogledaju :)

Headhunters, obavezno na izvornom jeziku.

Mene je osobno podsjetio na Fargo (serija) ili No country for old men..
  • Laugreano
    3.5k
    Slazem se. Ma svi filmovi od Paola Oriola su top.
    Ovaj je isto remek dijelo.
    https://m.imdb.com/title/tt1937149/
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.