• Dragon1Warrior123
    4.6k
    I sva tri nasi igrači haha
  • Nolifer
    12.3k

Istina, hvala na ispravci
  • Crusades
    18.1k
    Kakav gol Drmića :clap:
  • marcio amoroso
    45k
    Baš lijep gol, svaka čast :up:
  • Crusades
    18.1k
    Menalo 1:2
  • marcio amoroso
    45k
    Pojela ih Rijeka otkad sam ja krenuo gledati.
    Mogao bi ovaj glumac, šminker i foler dobiti otkaz lagano.
  • Majki2111
    4.1k
    Glavčić je baš dobar igrač, al Rijeka se diže.

Nije mi jasno kako sam ja na menageru uspio bit drugi s ovom ekipom Slavena. :lol:
  • Dudu
    2.6k
    Zanimljivost, SofaScore od ove današnje utakmice uvela i ocjene za igrače i detaljnije statistike utakmica za HNL.
  • Majki2111
    4.1k
    oho top stvar
  • Carrasco
    6.3k
    Ubacili su ocjene za cijelu sezonu, Oršić je trenutno najbolji igrač sa ocjenom 7,53.
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Btw. Smjesni su mi ovi s juga sad zadnjih dana. Stabilizirali su se u ligi, imaju dvije utakmice manje od Rijeke i samo 3 boda manje, a bili su praktički u zoni ispadanja na polusezoni. Doveli trenera koji je u vrlo kratko posložio sve više manje. Ostali su bez najboljeg igrača i doveli tri pojačanja tek koji se realno nisu ni stigli prilagodit. Trener im polako diže mlade igrače i uspio je dosta popraviti igru iako praktički nije ni imao prave treninge. A oni su sad nesretni i ne znam koliko sam članaka vidio što su izgubili protiv Gorice koja je treća i to skoro nedodirljiva tamo. Šta su oni očekivali da budu nabili Goricu (što je najbolje jesu što vidim po upisima i po mirisu fritula haha)

Upravo zbog takvih deluzija su oni tamo gdje jesu i nije mi ih nimalo žao. Iako bilo bi šteta da sad opet sve unište jer nam treba jaki Hajduk i nadam se da je istina o onome investitoru u Rijeci jer to gura i Dinamo da bude bolji. Još samo da Šibenik uloži još nešto para za širinu u momčadi i da se Istra malo stabilizira, te da ispadne Loksa van i HNL je na zavidnoj razini. Naravno ako Hajduk opet ne ubije sam sebe...
  • Carrasco
    6.3k
    Marić i kod Toplaka u prvih 11, očito oni vide nešto što mi ne vidimo. Vjerojatno je dobar na treninzima pa ga forsiraju.

v9vsbsfuzgku6g8x.png
  • Neki tip
    21.3k
    Marić i kod Toplaka u prvih 11, očito oni vide nešto što mi ne vidimo. Vjerojatno je dobar na treninzima pa ga forsiraju.Carrasco

Ili, nudim alternativno objašnjenje.. dođeš na razgovor na posao i potencijalni poslodavac ti objasni da klub ima određene projekte, smjer, ideje (čitaj; i konkretne igrače) za koje kao poslodavac očekuješ da se realiziraju.

Znaš, Samire, neću ti se petljat u posao, ali od nečega moramo živjeti. Ima tu igrača koje treba istrpjeti, imaš našu podršku u svemu ostalom...

Ne kažem da jest tako, ali to da je mali dobar na treningu nije jedino objašnjenje za to što igra. :)
  • r1oma
    1.5k
    Opet golčina Kleinheislera
  • Majki2111
    4.1k
    Antonio Marin apsolutno se neističe po ničemu u ovoj Loksi. Na temelju čega je on veliki talent??
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet