• d-Zg
    180

Garciji treba skinuti kapu jer se odvažio odstraniti plivaju i stvarati ekipu bez njega, unatoč kritikama navijača. Tamo dolje je to vrlo hrabar potez.
    Uostalom, ima neku viziju s kadrom kakav ima i eto, napravio je za njih konačno i neki rezultat koji nisu već skoro 2 desetljeća.
  • Neron53
    2.9k
    Jel Čabraja zna engleski? :)
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Ne zazivam Čabraju za trenera, ali mislim da više ne zaslužuje zgražanja kad ga se u anketama i slično bude spominjalo za trenera Dinama. Razni Sopići, Tomići i slični koji se recikliraju u tim anketama, nisu mu ni blizu. Ovo je već ozbiljan uzorak, 3 ekipe je imao koje je preuzeo u nekoj vrsti krize i sa svakom mu je igra bila dobra ili barem ok.
  • d-Zg
    180

I treba uzeti u obzir da je to napravio s limitiranim igračima i da nije nikada vodio veliki klub na razini dinama pa je logično zapitati se kako bi vodio ovu našu sadašnju ekipu i da li bi doista bio pravi "vozač za Ferrari"?
  • Sibirski plavac
    10.2k

Da ga ovi iz Vukovara lani nisu maknuli za onog klauna Stipića, možda bi i ostali u ligi.
  • d-Zg
    180

Da, ja si isto to nekako mislim
  • San Lorenzo
    24.8k
    Dajte ljudi Čabraja doslovno vodi klub iz kojeg smo doveli aktualnog trenera koji je jednako dobro, ako ne i bolje vodio taj Belupo...evo ja sam uvjeren da kad bi Čabraja/Leko/_____ itd preuzeli Dinamo da bi mi izgledali puno bolje otprilike mjesec dana, onda bi gledali isto smeće kakvo gledamo posljednjih 9/12 mjeseci.
    Jedina dva trenera iz posljednjih 10ak godina hnla koji su pokazali da mogu biti dugoročna rješenja su Bjelica i Kek u prvim mandatima, sve ostalo su vatrogasci.
  • Sibirski plavac
    10.2k

Zato sam i naglasio da ga ne zazivam. Neka ga u Slavenu, ali često bi ga se stavljalo u rang gore navedenih recikliranih imena, a mislim da je kvalitetniji od njih.
  • SanctaSanctorum
    636
    Kakvi smo trenutno ovakav rasplet me uopće nebi začudio. Jedino ne vjerujem u ovaj dio otkaz treneru. Mislim da Kova nebi dobio otkaz ni u slučaju oba poraza. Stvarno ne znam do kuda vodi ovo sve, nadam se da si nećemo ugroziti sezonu ovim bezrazložnim držanjem trenera. U ovom trenutku gotovo svakog trenera bih smatrao upgradeom na sadašnje stanje. Podržavam davanje vremena trenerima, ali mišljenja sam da je ovo previše. Očajno izgledamo iz tekme u tekmu.
  • Jurki
    28k
    ako opet uzme naslov. — Sibirski plavac

Kova ako uzme naslov ove godine ce biti vece cudo nego Leicester u Engleskoj.
  • d-Zg
    180

E vidiš kako zapravo u tvom postu se može pročitati da onda nije trener kriv, nego da je do igrača...
    To ja tako vidim u tvojim riječima, jer igrači Slavena su (mislim da to svi mi mislimo) razina ispod dinama pa imaju u igri glavu i rep (i s jednim i drugim trenerom).
    Ja u svoje ime kažem da smatram da bi Čabraja bio bolji trener od Kove, ali isto tako ne kažem da bi i trebao biti, ali vjerujem (jer je to dokazao već na dosta uzoraka) da zna s igračima i kako posložiti ekipu u odnosu na protivnika, ima ideju, a do igrača je kako će to primijeniti na terenu. Naravno, kada su igrači limitirani, to je uvijek lutrija kako i koliko će izdržati, ali uz igrače koje ima dinamo, mislim da bi znao kako ih posložiti, a isto tako koga staviti u igru po zaslugama, a ne po nekoj potrebi, jer moraju igrati oni najbolji.

No, samo Boban zna kako će sve to završiti i s kime.
  • Fatos Beqiraj
    3.6k
    Kovacevic, cabraja, sopic, mate, jozo sve je to isto. Momcad moze izgledati dobro jedno vrijeme i onda lose i krece razapinjanje i trazenje smjene. Ili dovest trenera veceg renomea ili neka kovacevica.
  • ruicosta
    473
    slazem se ali cabraja barem zna sloziti prosirenu recenicu.
  • Hrvatski Gradjanski
    512
    Ovo više nema smisla. Kova vrijeme je.

Mi realno ove godine možemo popušiti naslov od Hajduka kako sad stvari izgledaju.

Dinamo ne izgleda kao momčad. Kovačević je dobio dosta vremena da bi se sad gledali šta ćemo.
  • Guzy91
    46
    Za mene je gosp Cabraja svemirski brod za Kovu.
    Gdje god je bio njegov rukopis se vidio.
    Vukovar si sam puco u nogu kad ga je maknio.
    Slazem se da je Dinamo nije ta razina ali covjek ima stav i iskustsvo u svakakim situacijama.
    Micao je i najbolje igrace na klulu ako nije to to,tako da ne bojim se i vjeruje u to sto radi.
    Iz hnla je po meni najbolji izbor,ne kazem da treba bit taj.
    Mozda treba vidjet sa covjekom i reci evo do kraja sezone da nam pokazes jesi li taj , znaci trazimo to to. Ako zadovoljis potpisujes produzenje na 1,2godine.
    Isto tako vjerujem da bi Bijelica napravio dobar posao i da treba sjest za stol i vidjet jel se mogu dogovrit neke stvari oko sportske politike i da se toga drzi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.